Henk Bres van Facebook Verwijderd

Dat heeft lang geduurd, zullen vele denken. Maar ik denk eerder dat Henk Bres een tijdelijke ban heeft gekregen in plaats dat Facebook werkelijk zijn hele account heeft verwijderd, dat laatste lijkt me onwaarschijnlijk. Het ging niet over racialiteit of politiek, maar over een video waar een hond werd mishandeld. Maar ik denk eerder dat Facebook zijn account gesloten heeft omdat die tirade werd gegeven zonder t-shirt, wat voor Facebook misschien net iets te veel huid te zien is, wat voor velen erotisch zou kunnen prikkelen.

Hier onder kan je de gewraakte video terug zien waar het over gaat. Kijk en huiver!!! Henk Bres: ”Wie niet tegen grof taal gebruik kan word aangeraden om….NIET TE KJJKEN!!
Na 250.000 views op Facebook verwijderd…..niet te filmen!!”

Via: denhaagfm.nl

5 gedachten over “Henk Bres van Facebook Verwijderd”

  1. Mooi het dat dit soort mensen net als Bres (en ik zelf ook) het weinig boeit als er iemand de tyfus geschopt of geslagen wordt. Maar steek je een vinger uit naar een dier je ontpopt tot de duivel hem zelf. En dan vragen mensen wel eens van ja maar een mens is toch ook zielig. Nee een mens kan weglopen of zich verdedigen tegen een aanval van een ander mens. Een (huis)dier heeft maar af te wachten bij wat voor mensen hij terecht komt. Een hond zou ook niet snel z’n baas bijten omdat hij lager staat in de roedel en ook weet die hand voed mij.

    Nou nooit dat ik mijn hond ooit iets aan zou doen, en moet het ook zeker nooit bij een ander zien want ik tuig die persoon af. Hij weet precies hoe ik me voel, en weet ook heel goed wanneer ik weer eens een paniekaanval heb. Hij komt dan rustig bij me zitten en kruipt tegen me aan, of hij probeert me af te leiden en komt met een speeltje aangelopen.

    Vaak heb je meer aan een dier dan aan een mens.

      1. Dat hebben mensen niet verdiend. Een hond zou jou nooit afvallen. Die ziet niet of jij rijk of arm bent of dat je een keer goedkopere brokken meeneemt, hij ziet niet of jij “lelijk” bent. Het enige wat een hond wil is met je samen zijn en samen op pad gaan. Als jij goed voor een hond zorgt dan past hij ook goed op jou. Ik heb liever 1 hond dan 10 vrienden.

Reacties zijn gesloten.