madbello Interview op Open Kerk Leiden

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Ik voel de me zeer vereerd en verbaasd toen ik door Amoorah Kartoubi werd gevraag voor een kort interview voor Open Kerk Leiden.
Lieke Lamb, Gabriël van Eekelen, Annedien Hoen en Laila Mazouz gingen mij voor. En hier kan je die van mij, Mike Di Bello lezen.

Wat maakt jou gelukkig? Straatgesprekken! Amoorah in gesprek met jong en oud op straat. Aan de hand van korte persoonlijke vragen heeft ze interessante gesprekken. Deze serie straatgesprekken geeft iedereen een stem. De diversiteit op straat is wat onze maatschappij zo boeiend maakt en daarmee ook het individu.

Een openhartig interview met Mike Di Bello!

Geplaatst door Open Kerk Leiden op vrijdag 3 juni 2016

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D