Beelden aan Zee 2016

Dit jaar ben ik een beetje lui. Bijna elke jaar maak ik er wel foto’s van, zo als hier hoe ze worden opgebouwd en wanneer Maxima ze komt bekijken met een hele delegatie en leger aan beveiligers. Altijd leuk hier in Den Haag. En hier kan je ook de Beelden aan zee van 2015 zien.

Maar dit jaar vind ik de expositie aan de Lange Voorhout een stuk minder dan voorgaande jaren. Maar dat natuurlijk aan mijn smaak liggen, dus had geen zin om alle foto’s te bewerken met Snapseed en heb er 13 even snel gedaan met Instagram, die je hier onder kan bekijken. Maar als je alle 17 onbewerkte foto’s in vol ornaat wilt bewonderen dan moet je op mijn madbello online foto’s kijken, klik op de foto, dan zie je het op groot formaat. AUB!

Op het blogpost van oenkenstein op haagspraak.nl kan je bij elke foto het verhaal en extra info lezen van elke afzonderlijk beeld. Dus als je er meer over wilt weten, kijk dan op zijn blogpost: Brasil, Beleza?! De beelden op het Lange Voorhout

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D