Chinese beelden aan de Lange Voorhout

Ook deze keer zijn de beelden indrukwekkend en de moeite waard om even te gaan kijken. Had al de ”Giant Man” van Yue Minjun in aanbouw gezien en dat beloofde al veel. De rest mag er ook wezen, al vraag ik mijn bij deze of het wel kunst is, of het restafval van waar die beelden in verpakt waren, maar ben echt bang dat dit echte kunst is. Als het grofvuil dit maar niet weghaalt!

Oh ja! En toevallig kwam Maxima even naar buiten toen ik precies weer terug aan het lopen was. Heb me even samen geperst tussen de andere echte fotograven om toch maar een kiekje op te vangen met mijn mobieltje. Alleen jammer dat het bewolkt en grijs was, waardoor het licht niet best was om foto’s te nemen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

7 gedachten over “Chinese beelden aan de Lange Voorhout”

  1. Wat een mooie serie Mike, heel tof om zo te kunnen bekijken.

    En die ene dame in het publiek, vlak bij Maxima, die dacht kennelijk 'kom, ik zet mijn Chinese hoedje erbij op' 😉

Maak mij blij en geef reactie :D