The Tree of Live (review + trailer)

Wat een ka u thee film was dat!!! Of je moet een liefhebber van vaag beeldend en poëtisch aan mekaar gelaste film zijn, die ook nog eens langzaam is. De film hakt er direct met zijn vaagheid de ellende in. KNIP! Na 20 minuten bekroop mijn het gevoel in de verkeerde film te zitten. Of meer dat ze een serie van Discovery channel er achteraan hadden geplakt. De beste foto’s van de Hubble telscoop schoten voorbij, met lyrische muziek. Tot verbazing ook lachwekkende dino’s kwamen het toneel voorbij. Was bijna in staat om op te staan en weg te gaan.

Nee! Dit is geen film voor mij en kon ook niet echt de diepe boodschap er uit distilleren. Wat ik zag was een vader die zijn kinderen psychologisch mishandelde terwijl het leven goed was en achteraf zo mooi had kunnen zijn. Vooral die Beeldenstorm die zo van National Geografic geplukt hadden kunnen zijn vond ik heel irritant. Snap dan ook niet waarom deze film zulke goeie recensie heeft gehad en volgens mij Brad Pitt, Sean Penn en Jessica Chastain meer gecast zijn om publiek te lokken. Toen de film afgelopen was kon je duidelijk aan het publiek horen dat ze blij waren dat het afgelopen was, met een zucht van: wat moet je hier mee?”


4 gedachten over “The Tree of Live (review + trailer)”

  1. hoera

    dank voor de recensie, precies zoals ik en mijn partner de film hebben beleefd,

    Van de slappe lach tot en met de irritaties

    thanks

  2. Hééél Fijn JOU Als Film Recensent ér BIJ te Hébben.

    DÀT Zou Een ÈCHTE recencent Namelijk NOOIT gezegd hebben.Wánt Als "Men Zelf gaat" kijken hebben ze tóch al Jé Dure Géld Anders.ÉN Dán braadspit En seance pijnn Nog totáálconcept Voor Saai.Áls Ik Het Áàn de trailer Wél Heb kweken ze ruimtegékken dus?

Reacties zijn gesloten.