Nicotine – De Vervangers (DOCU)

Bénédicte Ficq gaat de tabaksfabrikanten strafrechtelijk vervolgen.De 43-jarige Anne Marie van Veen rookte drie pakjes shag per week, 26 jaar lang. In 2014 werd longkanker bij haar geconstateerd, en nu gaat ze de tabaksindustrie aanklagen omdat ze kinderen als klanten aan zich proberen te binden.metronieuws.nl

Onze regering doet veel te weinig om onze jeugd te beschermen. Want het percentage rokers in Nederland is al jaren hetzelfde. En dat komt door de kwalijke rol die de tabakslobby binnen onze regering speelt.

DeVervangers.nl

3 gedachten over “Nicotine – De Vervangers (DOCU)”

  1. Maar dat is met alles denk ik wel. Drank voor jongeren komen ik hippe fris uitziende flesjes/blikjes. En alles waar te voor staat is niet goed (ja ja ik weet het behalve Tequila). In alle producten zitten wel stoffen die het product verslavend maken b.v. in energie drinks grote hoeveelheden suikers en weet ik veel wat nog meer.

    Nee je kan gerust een peukie roken geen enkel probleem maar doe het met mate.

  2. Kom op zeg je stop die sigaretten toch zelf in je mond. En je weet ook dat het totaal niet gezond is. Zelf heb ik ook jaren gerookt van m’n 15 tot 23ste. Toen jaren gestopt, toen in 2014 weer een jaar gerookt tot ik het weer zat was en van het ene moment op het andere weer stopte. Nu rook ik standaard alleen met oud en nieuw om het vuurwerk af te steken. Maar ja dat zou ook niet lang meer zijn want het vuurwerk word steeds slechter en steeds duurder. Als er sowieso geen algeheel verbod komt. En nu heb ik een electrische sigaret met menthol zonder nicotine gewoon voor de smaak 😛 .

    1. Kijk, je had het inderdaad kunnen weten, daar is geen twijfel mogelijk of je hebt een bord voor je kop. Maar wat Bénédicte Ficq duidelijk probeert te maken is dat de taakfabrikanten het tabak met allerlei toevoegingen aan het tabak, het nog verslavender hebben gemaakt dan het al is, plus een marketingcampagne hebben gevoerd om de jeugd aan zich te binden 😉

Reacties zijn gesloten.