Yvonne van Hertum in de Story

Yvonne van Hertum in de Story van deze week. Vandaag in de winkel en ik zou het bijna gaan kopen.

story1.jpg

27 gedachten over “Yvonne van Hertum in de Story”

 1. Sorry…happy hour bij huize teamLEON…we hebben wat te vieren hier….vandaar dubbel post; alcohol en grijze cellen …het gaat dus niet samen…proost !

  The Boss

 2. Dit was ookal bij haar opterden bij Pauw en Witteman het geval dat ze vertelde dat er al 25 hunters waren. En ze overal zaten. Die van Hertum is echt erg tot lachwekkend toe naar de mensen die haar door hebben in het gelieg!

 3. Een Quote uit de Story: “Met nog vijf mensen ben ik de site http://www.stopkindersex.nu begonnen. Hier kunnen mensen onder andere een postcodecheck doen. Als ze hun postcode invoeren, zien ze of in hun buurt een veroordeelde pedofiel woont. Nederland heeft 180.000 geregistreerde pedofielen. Er is berekend dat er anderhalf miljoen mensen in hun jeugd zijn misbruikt. Het gaat dan om één op de vier meisjes en één op de zeven jongens. Cijfers die ziekmakend zijn. Maar het is niet zo dat wij pedofielen lukraak aan de schandpaal nagelen. De informatie krijgen we meestal van slachtoffers en die checken we bij het gerecht. Inmiddels staan er nu een paar honderd op en dat wordt elke week meer.”

  Ik denk dat YvH een beetje slecht kan tellen. Na-telling op de postcode check resulteerde in 45 personen.
  Dat is wel iets minder dan die “paar honderd” waar YvH het over heeft. Of zou het zo zijn dat ze per wijk telt en er van uit gaat dat er meerdere ex-veroordeelden in dezelfde wijk wonen?

  Tsja… overdrijven is óók een vak tegenwoordig.

 4. Toch ben ik het Paulien eens als ze zegt: “…… maar waarom heb jij eigenlijk een account op dit soort fora?”

  Ik `monitor` ook SKS en Martijn op onregelmatigheden (met een kotszakje en stress-balletje in de buurt; en dit geldt dan voor beide verdorven sites).
  Ik heb tot nu toe nog geen enkele reden gezien om daar een account voor aan te moeten maken.
  Om de `besloten gedeeltes` te kunnen bekijken ? Dat wordt moeilijk als die er niet zijn.
  Om `under cover` te kunnen werken ? Dat laat ik liever over aan hen die daarvoor aangesteld zijn door justitie.
  Ook ik kan me niet aan het idee ontrekken dat SKS verworden is tot een `pseudo-pedofielen-site`; gezien de foto`s, filmpjes en teksten die er geplaatst worden.
  De `gretigheid` waarmee alles met betrekking tot kindermisbruik geplaatst wordt; en dat met soms de smerigste, maar verder niet ter zake doende, details.

 5. 1 account paulien???? pffff ze heeft er echt wel meerdere gehad hoor, en niet alleen bij Martijn….Maar omdat ze af ging voor de RVD en haar gehele aanhang, heeft ze maar verzonnen dat er een besloten gedeelte is…Want ze had immers al verkondigd dat Martijn zou hangen en tja Martijn had de foto’s al weggehaald voor het ultimatum, waar bleef ze dan nog met haar verhaal dat Martijn zou hangen?? En om het nog aan te dikken heeft ze de ranzige teksten erbij verzonnen, niemand heeft ze gezien, alleen Vonne….vind ik een beetje vreemd. Maar goed ze kreeg de aandacht en om die te behouden heeft ze nu dan maar verzonnen dat de foto’s op een Russische site staan, en dat is allemaal de schuld van Martijn….Ehhh wie had de pers ook alweer ingelicht?? En ik vraag me af of de RVD hier wel zo blij mee is geweest, dat het over de gehele wereld ging dat het prinsesje op een pedo site stond.

  En wat verwacht ze nu nog?? Dat Prins Willem Alexander of Prinses Maxima haar nog even bellen en te bedanken, ze had het eigenlijk al eerder verwacht. Nou ik denk dat het prinselijke paar er niet blij mee is dat het aan de grote klok is gehangen en dat Vonne het nog is flink uitbuit ook.

 6. Ik vind de stelling die op sks gedaan wordt wel grappig in deze. Als iemand kritisch is dan ben je per definitie een pedo of een pedo-aanhanger. Als je veel op fora rondhangt die bedoeld zijn voor pedofielen, ben je dan per definitie ook een pedofiel? Als je in de gedachten reeks van HYv gaat denken wel. Tenminste… als je er een account hebt. Alleen pedofielen hebben belang bij een account want alleen account houders kunnen bij dat (verzonnen) afgesloten gedeelte en raad eens. Zij heeft dat afgesloten gedeelte zelf gezien. Sterker nog… ze heeft het opperhoofd van de RVD en enkele journalisten door het forum heen geloodst.
  Ik quote:
  “ik heb samen met het opperhoofd van de RVD de site bezocht en wij hebben het beide geconstateerd. toen hij zei we gaan onmiddelijk stappen ondernemen kon ik me dat helemaal voorstellen, na 1.5 uur stonden ze er nog en toen heb ik de media ingelicht.
  Ook samen met diverse journalisten heb ik het forum van Martijn doorlopen, ze aanwijzingen gegeven waar ze moesten kijken. Ook deze hebben het allen geconstateerd, en ook zij mogen deze screenshots niet vrijgeven”
  Ik wil niets suggereren hoor, maar waarom heb jij eigenlijk een account op dit soort fora?

 7. Schade zoals dit:
  Recente `slachtoffers` zijn de RVD (en hiermede ook de landsadvocaat) en alle internet sites en forums in Nederland.
  Juist `de Amalia foto`s`.
  Het was YvH die de RVD tipte, het was de RVD die de martijn-site een ultimatum stelde de foto`s voor een bepaalde tijd te verwijderen; het was echter YvH weer die maar erop bleef `hameren` dat ze de foto`s niet verwijderd maar op een besloten gedeelte geplaatst hadden. Nu bleven zowel RVD als landsadvocaat in gebreke en hebben dit niet onderzocht maar zijn klakkeloos afgegaan op hetgeen hun vermeldt werd.
  Gevolg er kwam een kort geding.
  Nu met de wereldwijde media aandacht voor deze `gruweldaad` had de rechtbank geen andere keuze dan om te voorkomen dat de RVD `af zou gaan` (en met hun de landsadvocaat). Er zou en moest een veroordeling komen en die kwam er……
  Hoewel de rechter vooral de martijn-site veroordeelde heeft hij met dit te doen wel jurisprudentie geschapen die veel verder gaat.
  Ik heb dit uit het vonnis weten te halen:
  Рdat de `prullenbak` van een website als besloten gedeelte geldt en indien meer als ̩̩n persoon hier toegang tot heeft dit zelfs als openbaar wordt aangemerkt.
  – dat afbeeldingen welke openbaar aangeboden worden toch voorzien blijven van auteurs- en portretrecht en derhalve een forum of site hiervoor ter verantwoording geroepen kan worden.
  – dat forum of site beheer ten allen tijde verantwoordelijk is aan wie toegang verleend wordt en hier hoofdelijk aansprakelijk voor kan worden gesteld.
  – dat forum of site beheer zich niet kan beroepen op gebrek aan ervaring en/of kennis bij het modereren van een forum of site.
  http://zoeken.rechtspraak.nl/default.aspx
  (LJN: BB6926)
  Een direct gevolg van een onnodig kort geding gebaseerd op onwaarheden van YvH met consequenties voor velen onschuldigen.

 8. Tja Paulien; en denk je dat ze er wat van geleerd heeft ?
  Niet dus….!!
  Trouwens je bent niet de enigste…ook ik mag me in het rijtje van pedo; pedovriendje en pedosupporter scharen volgens SKS; reden ? Kritische vragen stellen bij SKS/SCA levert je zulks een titel op !
  Maar ja; liever dat iemand van SKS/SCA het zegt dan iemand die wel bij z`n volle verstand is !
  Helaas blijft wel het feit staan dat dat HyV-figuur meer schade doet dan goed.

 9. Ik ben de rectificatie tegen mij alvast aan het voorbereiden. Het zal er ongeveer zo uit komen te zien:

  http://scaw.pasop.nu/?q=node/127

  Hier en daar een aanpassing. Ik ben tenslotte ook uitgemaakt voor kinderverhandelaar, pedo en wat voor verschrikkelijks allemaal niet meer.

 10. Loopt dat HyV-figuur (voor hen die het niet bekend klinkt: Hertum Yvonne van….vindt gewoon de klank zo prettig, HyV…lijkt op die akelige ziekte waar we allemaal zo snel mogelijk van af willen) een week te blaten dat er woensdag `een bom in zal slaan`; groots, grootser dan groots iets gepubliceerd gaat worden………..komt het in de Story !!
  Tjonge; de mediawereld ligt nu aan duigen, de Pullitzer prijs kan de Story niet meer ontgaan !
  `Weg met` de Bijbel, de Koran, de Thora…alles wat wij nu nog nodig hebben is………de Story !
  Nu nog even wachten wanneer er gerectificeerd moet gaan worden.
  Wat een blamage, wat een afgang HyV-figuur; en je bent er ook nog trots op ook; hoe dom kun je zijn ?
  Weet je HyV-figuur; vaker melding maken bij de provider…veel vaker…doen Paulien en Patje dat bij justitie; maar dan over echte strafbare zaken waar jij en je clubje met randverschijnselen genaamd SKS zich schuldig aan maken.
  Nu we het toch over justitie hebben. Wanneer krijg ik eindelijk eens een `aangifte` van jou aan m`n broek ? Ik heb wel zin in een verzetje !

 11. quent. Helaas gaat dit niet op. Ik kom nog niet eens aan de 10 per twee dagen.

 12. “Oh ja vraag je vrouw ons niet meer te mailen, we hebben ongeveer 5 keer melding gemaakt bij quicknet, bij abuse dan.”

  Ik ben niet degene die begint met mailen hoor. Jij (jullie allemaal) stuurt (sturen) mij een mail die ik netjes beantwoord. Zo ben ik opgevoed. Om 19:12 krijg ik mail. Deze beantwoord ik om 20:44. Ik verwacht niets meer terug. Je geeft zelf aan niets meer van mij te willen horen. En wat schertst mijn verbazing… om 21:50 ligt er alweer een mail in mijn inbox. Wat wil je nou troela?
  Oh, mijn provider mailen heeft geen zin hoor. Die had ik vorige week al ingelicht over jou. (jullie)
  Overigens… welk soort abuse had je in gedachte?
  Spam mail? Dat wordt pas verdacht als ik meer dan 20 mails per dag verstuur naar één en dezelfde persoon zónder dat deze persoon antwoord. En dat elke nieuwe dag, conse

 13. 5 keer… en ze hebben geen keer gereageerd, zeker.. beste Ad? Dat komt omdat jullie zelf de abusers zijn. Niet mijn vrouw. Ik sta voor 100% achter mijn vrouw. Jullie (Yvonne van Hertum en consorten van stopchildabuse) gooien zonder enige reden al haar privégegevens online. Ze uitte wat kritiek op jullie vooringenomenheid want: ben je niet voor ons, dan ben je tegen ons en waarschijnlijk een pedofiel… en hop: IPnummer, emailadres op het internet. Dan vindt je het gek dat ze blijft mailen totdat haar gegevens verwijderd zijn? Lijkt me normale zaak. Jullie plegen strafbare feiten om wat te bereiken? Juist ja. Het verkrachten van de eer van heel veel mensen om wellicht één enkele pedofiel te betrappen.
  Jullie plegen strafbare feiten om Een heerlijk machtsgevoel te verkrijgen: Op ons blogje zijn we oppermachtig en kunnen we modereren wat we willen. Betekent wel automatisch dat de eigenaar, beheerders en posters op deze site verantwoordelijk gesteld worden voor hun woorden. Dat betekent dat de aangifte die we tegen jullie hebben gedaan voor Ad, Yvonne en al de beheerders van sca-sks gelden. Als er dat tenminste meer dan één zijn. Het lijkt er sterk op dat zowat alle nicknames allemaal op het conto van Yvonne van Hertum toe te schrijven vallen.

  Het voordeel voor de slachtoffers van Yvonne van Hertum, Ad en weet ik wie er nog meer eventueel achter deze site zitten is, dat mijn vrouw en ik ons vastgebeten hebben in de materie. Steeds meer strafbare feiten plegen jullie waarvan stuk voor stuk bewijzen worden vergaard. Er wordt speciaal een rechercheur vrijgemaakt om Yvonne van Hertums laakbare praktijken te onderzoeken.

  Begin alsjeblieft niet over “abuse” en bezig het woord smurrie niet. Uit jullie mond is dat niets minder dan pure hypocrisie!!

 14. Google eens naar Hauser moet je kijken wat voor smurrie er dan naar boven komt.
  Oh ja vraag je vrouw ons niet meer te mailen, we hebben ongeveer 5 keer melding gemaakt bij quicknet, bij abuse dan.

 15. Ad? als in degene die zich ook vaak haha noemt of tja of … nou ja ga maar een tijdje door. Yvonne van Hertum hoort haar eigen naam graag klinken op het internet. Ze post graag onder andere namen en verwijst dan naar haar eigen stukjes.
  Reageer je nu op Pauline? Ik heb hier geen reactie gezien van ene Pauline, wel van Ayla? Praat je je mond voorbij?

  Op het blogje van sca-sks geilt men enorm over het interview. Al dagen lang fluistert men van de enorme klapper die gemaakt zou worden. Nou gefeliciteerd hoor, je onderwerp staat in de story. Dan ben je echt nieuws hoor!! Knap gedaan! Is dit nu de grote klapper waar we ons zo op verheugd hebben?

  Wanneer ga jij, Yvonne van Hertum met je horde hunters en hijgende, jou napratende aanhangers, eens mensen helpen in plaats van mensen beschadigen? Tot nu toe heb ik vooral gegevens online gezien van gewone mensen die niets met pedofilie te maken hebben. Zie ik alleen maar gekwaak en getier op je blogje. Geen zinnig woord wordt er gerept over een structurele oplossing of voorstellen. Niets, behalve bla bla tegen wat journalisten die graag naar het op zich nobele doel luisteren maar niet weten wat voor dictatoriale middelen je jezelf ervoor aanreikt!

  Mensen, kijk toch eens verder dan je neus lang is. Google eens en kijk wat voor smurrie er opduikt als je de naam van Hertum intikt. Kijk eens hoeveel mensen ze misbruikt heeft, beschadigt die zich verenigen in een site. Dat zijn overigens mensen die niets maar dan ook niets met pedofilie te maken hebben, maar zijn mensen die ooit ook geloofden in Yvonne. Of mensen die puur toevallig over Yvonnes werkjes struikelden.

 16. Oh…op sks lees ik bij comment van Linda dat het op pagina 50 en 51 staat. Nou nog maar een keer kijken dan.

 17. “Yvonne van Hertum in de Story van deze week”

  Waar dan? Ik zie een twee pagina tellend stuk over Martijn en de foto’s maar ik zie nergens staan dat dit van Yvonne afkomt.

 18. Ad Kom uit de kast! en zeg hoi ik ben yvonne van hertum En heb me gemeld bij greenpace als grootste ramp in de geschiedenis.

  Ricardo 1986

 19. Sorry hoor Ad, maar schijnbaar geil jij op dat soort verhalen, jij weet altijd de intiemste details op je log te schrijven, jij bent degene die het hele internet afstruint naar de meest gore plaatjes, en je weet ze altijd precies te vinden….maar goed dat verberg je natuurlijk mooi achter jullie zo goede zaak…..

 20. Sprak Ricardo 1986 de pedo! Je beschreef ons zo goed hoe je 7 jarig neefje was verkracht, smerig stuk vreten dat je bent. Het zullen je eigen daden wel zijn!

 21. Yvonne van hertum heeft verschillende mensen bedreigd. Haar mensen hebben pedofielen gehackt. ze liegt bedriegt ze doet werkelijk alles om iemands leven kapot te maken. en bewijzen hebben we hoor!

  Ik ricardo 1986 heeft al verschillende verhalen gehoord. Van niet pedofielen

  Waar in verteld wordt dat yvonne iemand manipuleert voor liegt en ook bedreigd.

  Wat als mens mij dan raakt is gewoon het feit dat zei niet eerlijk is. Ik bedoel als zij zo tegen pedofilie is waarom praat ze dan niet normaal met hen?

  Ik bedoel dit is niet rechtvaardig meer!

  Ricardo 1986

Reacties zijn gesloten.