Staatssecretaris Timmermans & zijn Klimaat Blunder (VIDEO)

Is onze Staatssecretaris Frans Timmermans (PvdA, BuZa) echt zo’n onbenul ? Als bijna de rest van de politici ons willen laten denken, of is het een politieke agenda die als een stoomwals die door moet gaan ten kosten van alles en wat dan ook, gewoon doorgaan met alle napraterij.


Een ander het zelfde video, maar dan anders opgenomen en van een andere invalshoek


Zie voor het verdere verloop van deze weddenschap www.klimatosoof.nl/timmermans

4 gedachten over “Staatssecretaris Timmermans & zijn Klimaat Blunder (VIDEO)”

 1. Even kijken, wie zijn de drie "experts" die in het filmpje naar voren komen?

  •Prof. Dr. Peter Bloemers – hoogleraar kankeronderzoek, heeft enkele populair-wetenschappelijke boekjes geschreven over de geschiedenis van het dna.

  •Dr. Bas van Geel – hoogleraar in de ecologie van dinosaurussen

  •Prof. Dr. Arthur Rorsch – hoogleraar moleculaire genetica

  Zullen we als het om klimaatverandering gaat eens gaan luisteren naar de mensen die daar verstand van hebben? Bijvoorbeeld de klimatologen?

  De enige van deze drie die iets weet van (historische) klimaatverandering, is de tweede. En zijn "argumenten" worden gemakkelijk aan stukjes gescheurd.

  De laatste 10 jaar zijn niet relevant als het om klimaat gaat. Bij klimaat gaat het per definitie om periodes langer dan 30 jaar. En bovendien is de temperatuur op aarde de laatste 10 jaar gewoon gestegen, niet gedaald.

  kijk ff naar de data van de nasa http://data.giss.nasa.gov/gistemp/graphs/

  die gemmiddelde temperatuur op aarde verloopt behoorlijk grillig maar je moet het in een breder perspectief zien dan stijgt het duidelijk sinds de jaren 70 erg hard
  .-= Kijk ook eens op Robert Irving III´s laatste blog item : ..Robert_Irving_3: hee, ik wist niet dat @baspainternotte op bodybuilding zat http://trunc.it/46o6v ? toch, die tekenstijl, dat is onmiskenbaar hem =-.

 2. Ja, je gaat je toch dingen afvragen he?

  Dat we verkeerd bezig zijn is duidelijk. Maar wat is de Waarheid?
  .-= Kijk ook eens op Geertje´s laatste blog item : ..Sneeuw! =-.

Reacties zijn gesloten.