Kom Niet Naar Nederland!!!

Maar ga wel naar Denemarken! KNNN DUS! In de serie vluchtelingenhumor 2.0 zijn de Nederlanders meesters in het zelfspot over de rand. Eerst een video van de vluchtelingenweken van de Albert Heijn en dan eentje van: ”Zondag met Lubach – Do not come to Holland” en als je meer vluchtelingenhumor wil zien, als is het eigenlijk om te huilen, help de vluchtelingen de winter door.

Vluchtelingenweken bij de ah! Hij is keihard…

Posted by madbello on maandag 19 oktober 2015

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Kom Niet Naar Nederland!!!”

 1. Er is maar een goede oplossing buiten de mensen totaal niet opvangen. Bij binnenkomst papier laten ondertekenen voor mijn part in hun moedertaal met daar op de volgende punten.
  1. Je kan nooit aanspraak maken om Nederlandse burger te worden.
  2. Je verblijf is tijdelijk tot het enigszins veilig is in eigen land of buurland met zelfde cultuur.
  3. Het gehele verblijf zult u verblijven op een AZC u mag het terrein niet verlaten zonder begeleiding.
  4. De zorg en verzorging is minimaal, eten drinken douchen en e.v.t. medische hulp. Verder geen luxe dingen zoals tv internet of radio.
  6. U krijgt hier geen scholing of betaalde werkzaamheden.
  5. U kunt ten alle tijden een retour krijgen naar eigen land.

  Je moet het zo onaantrekkelijk mogelijk maken, alleen het hoog nodige meer niet. Wedden dat ze zo vertrokken zijn.

    1. Oh oh oh! Scheer niet alle Italianen over een kam, Italianen uit het noorden discrimineren Italianen uit het zuiden net zo als Nederlanders, Marokkanen, echt. En waarschijnlijk nog erger. Wij hier in Nederland zijn nog mild wat discriminatie betreft 😛

Maak mij blij en geef reactie :D