Het meest indrukwekkend blog van 2009: COERTCOM9

Dat is natuurlijk heel persoonlijk, maar dit weblog heeft mijn de meeste indruk achter gelaten. Winnaar van de Dutch Bloggies 2009 en sowieso dat ik niet precies weet hoe het gemaakt is en ook een totaal andere manier van bloggen is, heel visueel en verrassend, je weet nooit wat je te verwachten staat. Het is echt een weblog in bioscoop formaat, best technisch maar ook heel kunstig.
Ik zal een rondleiding geven naar de items die mijn het meest getroffen hebben:

Het begin natuurlijk, zijn eerste blogpost. Hoe deze foto opkomt doe mijn een paar keer de ogen wrijven. Ja hoor ! Hij kan ook gewoon bloggen. Hier waren zeer turbulente tijden voor Coert, maar ook zeer leerzaam. Wat dit is mijn de vraag, kijk zelf maar en anders kan je altijd je ogen laten testen op deze hele mooie 360 graden foto, gebruik de schuif daar onder. Knipperende ogen en gevisualiseerde muziek ontbreken ook niet en deze oudje is ook leuk.

Deze foto moet je echt zien, PRACHTIG.

En om te eindigen met deze gesproken en toch maar anders geschreven blogpost, ik zou zeggen kijk zelf maar, het zijn maar 55 posts in totaal en als je echt geen zin hebt om te klikken, heb ik alle item waar je op kan klikken gevangen in een video van ruim 5 minuten.

COERTCOM9 in Video Tour from Mad Bello on Vimeo.

4 gedachten over “Het meest indrukwekkend blog van 2009: COERTCOM9”

  1. ja met recht hier een logje aan besteed Mike, een heel aparte weblog en die foto, kan dat niet gewoon een aantal foto's zijn van donke rnaar licht die hij in elkaar over laat faden in some way? ☼ ♥

  2. Ja Mike.. Ik had het al bekeken na de uitslag van de bloggies.. Het is idd totaal anders dan wat je zoal tegen komt op het www! Apart!
    .-= Kijk ook eens op Henry´s laatste blog item : ..Eefje =-.

Maak mij blij en geef reactie :D