Advocaat Mohammed Enait loopt uit de uitzending weg van Elite Racisten Pauw & Witteman

Het lijkt er wel of een race is uitgebroken om het beste TV moment van het jaar. Van de week, het moment suprème met Playboy Paay & necrofiel Maassen, maar Elite Racisten Pauw Witteman zo als Advocaat Mohammed Enait in het programma hun noemt is ook best fun (”hei! Luister vriend”) Tja en wist niet dat Jeroen Pauw niet geloofd in een multiculturele samenleving, iedereen zijn mening, maar vond het zeer onvriendelijk dat hij maar bleef doorzeiken over zijn muts, nog even en hij noemde het kopvod. Ik vind dat Mohammed Enait terecht is opgestaan, de toon was best denigrerend en zeg jij maar wie hier aan het provoceren was.


Hier onder kan je het hele gesprek zien van af het begin (8 min), zonder dat hij wegloopt (door de VARA uitgeknipt?)

8 gedachten over “Advocaat Mohammed Enait loopt uit de uitzending weg van Elite Racisten Pauw & Witteman”

 1. Na ( o.a.) gezien te hebben Mohammed Faizal Enait bij P&W, bevestigt dit de wrange waarheid weer eens, waar een veel te groot deel van Nederland nog altijd de ogen voor sluit: Wilders krijgt gelijk.

  Waarom?: Aan ons Christelijk geloof doen we niets meer, voor vele is Kerst niet meer dan een eetfeest met vrije dagen en versiering.

  De kerken staan leeg, worden gesloten of we maken er een bijeenkomsthal van voor een boekenbeurs of noem maar op en dan klagen we dat we veel minaretten zien.

  Door de verwording in Nederland zullen wij uiteindelijk onder de voet gelopen worden door extremistische culturen. Nederland slaap door en ren vooral achter je economisch belang aan. Christus hebben we niet meer nodig, wij zijn immers geen naïevelingen meer en zijn toch zeker veel te slim om nog te geloven anno 2009! Nederland zaait en zal oogsten… maar de oogst zal bitter zijn…

 2. Mohammed Faizal Enait heeft terecht de uitzending verlaten.

  De manier hoe Jeroen Pauw, Mohammed Enait probeerde te kleineren is niet juist. Ik weet zeker dat Enait zich een betere gesprek had voorgesteld.

  Jammer dat het zo is gegaan, maar daar moet je als tv presentator beter mee omgaan vind ik.

  Het feit dat Jeroen niet gelooft in een multiculturele samenleving is tevens pijnlijk.

 3. @ Lisa : Zo als je zegt ''doorzagen over dingen die al lang bekend zijn'' en niet over hebben waar het over moet gaan, zijn overwinning en niet meer verpicht opstaan voor de rechter en de gevolgen er van.

 4. he he! eindelijk eentje die een beetje met mijn eens is 🙂

  C0RTES @madbello Ik denk dat Pauw zich een beetje verloor als interviewer.

  C0RTES @madbello Je hebt gelijk dat Pauw zich liet gaan. Was jammer, want daardoor was de lol maar v korte duur.

  N_Nuaa @madbello mooi blog, was bang dat ik de enige was in Nederland die gesar van Pauw tenenkrommend vond tov GAST.

  C0RTES @madbello We hebben nu rechters die moeten oordelen of iets beledigend is. WTF? Alsof er een gecalibreerde insultmeter is. Glijdende schaal.

  C0RTES @madbello Belediging is nogal in the eye of beholder. Religieuze mensen zijn ALTIJD snel beledigd. Dus als je beledigd voelen maatstaf is.

  N_Nuaa @madbello bedankt * zet de zomer planten weer buiten*

  merelzwart @madbello Geheel mee eens!

  about 4 hours ago from Twittelator in reply to madbello

  kalahiri @madbello Er worden vaker mensen hard aangepakt op TV. Weglopen benadrukt weer dat moslims lange tenen hebben. Doet imago islam geen goed.

  C0RTES @madbello Bij nova schoffeerde Enait mevr Polak behoorlijk. Vent kan wel uithalen, maar niks incasseren. Typisch.

  C0RTES @madbello Enait is een chagrijnige haatbaard die klaarblijkelijk niet zo houdt doorzagen. Viel hard door de mand. Wat je ook van Pauw vindt.

  C0RTES @madbello … maar toonde toch ruggegraat door te blijven zitten en de kerel van repliek te dienen. Mag ik wel. Verder heeft Theo gelijk.

  C0RTES @madbello Ach, dan heb ik nog meer waardering voor Patricia Paay. Die werd weliswaar inhoudelijk correct afgezeken door Maassen ….

  C0RTES @madbello Hoe kun je ook maar enig respect opbrengen voor n quasi-intellectueel, aandachtschreeuwer, en fundamentalist in het algemeen?

 5. Nou is het natuurlijk altijd feest voor TV-programma's als je deze halal advocaat met zeer moeilijk en niet navolgbaar taalgebruik gaat uitnodigen? Succes gegarandeerd, deze man vindt waar je bij staat nieuwe woorden uit en komt altijd verongelijkt en getergd over, dus dat was een inkoppertje voor Jeroen en Paul.

  Ik ben het overigens met Madbello eens dat Jeroen P. veels te lang bleef dooremmeren over dat stukje stof op het hoofd van deze haatbaard? Doet Jeroen dat ook de volgende keer als er een rabbi in de uitzending zit? Of nog beter, stel dat er een lekker wijf met een hoed op zit, dan zie je in één keer een andere Jeroen P., wedden? Ach, het geeft in ieder geval al wat vervroegd vuurwerk op TV?!

Reacties zijn gesloten.