Spectaculair verschijnsel in de lucht boven het noorden van Noorwegen

HOAX or not ? Maar maf is het zeker. In de ochtendspits om 07.47 ontvouwde zich een heel bijzondere fenomeen in de lucht. Duizenden mensen in het noorden van Noorwegen hebben dit fenomeen kunnen zien, de telefoon lijnen waren roodgloeiend en het bericht heeft zelfs de hoofdstad van Noorwegen bereikt: vg.no + altaposten.no

Noorse spriraal

Via GeenStijl.nl Foto van door dltq onder Attribution-Noncommercial 2.0 Generic

Hier in deze video een duidelijke uitleg šŸ˜† je kan er wel om lachen, maar wel echt!


Hier onder de vrije vertaling van Google-Translate :

Draaiende bal
Het fenomeen beschreven als een gloeiende bol aan de hemel, die geroteerd en “uitgegooid” lichtgevende ringen. Het fenomeen groeide snel in een spiraal, met helder witte ringen naar de randen en blauw, helder ringen in het midden. Helio groeide, totdat het uiteindelijk was significant hoger dan zowel de maan en andere dingen zal het normaal te vinden in de hemel.

“Spiral” ook liep langs de hemel, waardoor een heldere blauwe baan.

Het geheel duurde iets minder dan een minuut en vervolgens spiraal in de hemel instortte, waarbij het in een donkere, ronde “gat” in de nachtelijke hemel.

– Het was een heel bijzonder gezicht, een soort van witte spiraal, reus, die verlicht de hemel. Uiteindelijk was het een grote, zwarte ring met een helder groen (aurora gekleurde) staart achter hem. Op het einde, alleen de staart weer, en het kan worden gezien in de hemel ongeveer 10 minuten later ook, schrijft Liv Reidun Tverelv in een e-mail naar Altaposten.

– Het leek net als de maan, “ging over een spin,” schrijft Peter van Vang Nordreisa.

Veel opmerkingen
Het verschijnsel werd waargenomen boven het noorden van Noorwegen, en zowel Altaposten en andere media hebben veel vragen van mensen die zich afvragen over wat zou kunnen worden over ontvangen.

Altaposten waarderen zowel mogelijke verklaringen en meer foto’s / filmpjes van het fenomeen.

3 gedachten over “Spectaculair verschijnsel in de lucht boven het noorden van Noorwegen”

  1. HAARP. Oftwel controle over het weer, controle over de wereldwijde communicatie enz. De reden? Zodat wij in de toekomst afhankelijk blijven van een elitair groepje.

  2. Voor alle mensen die (gezond) wantrouwend zijn en denken aan Photoshoppen voor gevorderden, kijk eens naar de filmopname;

    http://www.vgtv.no/?id=27553

    Tja, een vervormde versie van het Noordelicht, een raketlancering door de Russen of misschien wel een gevolg van H.A.A.R.P. stralingen, wie zal het zeggen? Wel een machtig mooi gezicht en ook ik zou bijna uit een gevoel van bevrijding zeggen; "They're here!"

Reacties zijn gesloten.