De Oude Molstraat

Op een of andere manier heb ik iets met die straat. Zo tegen de helft van de middag als het regent en afgewisseld door zonnige momenten terwijl het tegelijkertijd ook regent, heb je vanuit de Molstraat als je in de Oude Molstraat in kijkt vaak hele mooie lichtinvallen die op camera het heel goed doen. Of ik heb elke keer geluk gehad, dan kan ook.

De foto hier onder is vanmiddag genomen. Klik er op om het groter te zien, en bewerkt met Snapseed, een van de beste mobiele fotobewerkingsprogramma’s die ik tot nog toe ben tegengekomen. En de foto daaronder weer is ook vanuit bijna het zelfde punt genomen, alleen ruim 3 jaar geleden met een nog ouder mobiel en bewerkt met Instagram.

Hisilicon K3
Hisilicon K3

Schuilen voor de regen #070

Een foto die is geplaatst door mad bello (@madbello) op

2 gedachten over “De Oude Molstraat”

  1. Dat vind ik het mooiste aan de stad die kleine oude straatjes waar de huizen scheef staan. Daarom vond ik Delft ook zo geweldig, heb daar 3,5 jaar gewoond. Heb daar vaak in de avond/nacht rondgelopen met mijn ex-vriendin. De sfeer en het koude weer erbij maakte het altijd geweldig en romantisch. Good old memories :'(

    1. Delft is inderdaad een hele mooie stadje. Nu je het zegt ga ik ook daar veel te weinig er naar toe, terwijl het best dichtbij is.

Reacties zijn gesloten.