Ziggo Bapp

Ziggo Bapp app UPDATE: Ziggo heeft deze app onwerkbaar gemaakt en deze dienst is niet meer beschikbaar, dus je kan deze app verwijderen.

Met je mobiel via je vaste nummer over de hele wereld bellen via WI-FI. De wonderen zijn de wereld nog niet uit, afgelopen week toch maar weer een vast nummer genomen via Ziggo en dan zie je dat de vooruitgang niet stilstaat. Met de Ziggo Bapp app voor Android en iPhone kan je met je mobiel en tablet via WI-FI met het voordeel van je vaste nummer bellen en als je voor een tientje onbeperkt bellen naar vaste en mobiele nummer in Nederland heb aangeschaft, kan je over de hele wereld via WI-FI gratis en voor nop onbeperkte bellen met Nederland via je vaste nummer. Ik vind het wel geniaal bedacht!

Het was wel even uitvogelen hoe dat moest. Omdat Ziggo niet echt scheutig is met een duidelijke handleiding. Je moet ten eerste een Ziggo mail adres aanmaken in ”Mijn Instellingen” voor het geval je die nog niet had, ik had het in ieder geval nog niet.

Dan ga je in ”Mijn Ziggo” onder ”Mijn Instellingen” naar ZiggoBapp en daar maak je een Bapp account aan. En dan krijg eenmalig een code die je goed moet bewaren en ook eenmalig in je app in je mobiel moet invullen, tevens je mailadres. En klaar is kees!

Het leukste en wat ook nergens terug te lezen is! Dat je maximaal twee verschillende mobiele apparaten kan koppelen aan een vast nummer. Je moet wel een extra Ziggo mail adres aanmaken en dan weer de zelfde procedure die hier boven staat beschreven volgen.

Het is geen reclame! Heb het zelf geprobeerd en het werkt zo als het zou moeten werken tot zo ver ik kan zien. Ik blijf het wonderlijk vinden.

Ziggo Bapp app

 

Een gedachte over “Ziggo Bapp”

Reacties zijn gesloten.