GeenPeil EU referendum Over Europees Verdrag

HELP! We kunnen dit niet alleen. ”We staan voor een bijna onmogelijke opgave om 300.000 handtekeningen te verzamelen. In zes weken. Op papier. Maar als dat lukt, winnen we een levensecht referendum. Met echte stembussen en echte stemhokjes in echte scholen en echte buurthuizen. De stemming zal gaan over een Europees verdrag. Welk verdrag?” Lees het verder op GeenStijl.nl: GeenPeil is terug! We gaan voor een EU referendum.

Download hier het referendumformulier!

Print het uit en vul het in. N.B.: Er staat alleen Oekraïne op, dat is het hoofdland waar het referendum zich op richt. LET OP: U kunt met 2 personen op 1 formulier tekenen! Stuur het formulier (voorzien van postzegel!) naar: Kiesraad, Postbus 2700, 6401 DE Heerlen. En dan?

”GeenStijl en Burgercomité EU gaan de komende vier weken op jacht naar de benodigde 10.000 handtekeningen om de referendumprocedure mee in gang te zetten. Als dat lukt, hebben we zes weken om 300.000 krabbels te collecteren. Dat worden topics, nog meer topics, video’s, promomeisjes en een hele luide vraag om de hulp van heel, heel veel democratie minnende vrijwilligers die voor de democratie op handtekeningenjacht willen. En dan nog is het de vraag of het lukt. Want dat wil de overheid natuurlijk niet, dat burgers een referendum afdwingen. Sowieso, wie heeft er überhaupt nog een printer thuis? Het is 2015…
Fuck it. Uitdaging aanvaard. Voor de democratie. En een beter Europa.”

Dit blogpost is copy pasta van mij van GeenStijl.nl