Zorgbehoevende ouderen kopen zorg in bij Groupon

Zorgbehoevende ouderen aangewezen op kortingsbonnen van Groupon. Is dit de toekomst? Uitholling dreigt voor ouderenzorg en toekomstbeelden wonen met zorg voor Nederlandse bejaarden. Dit mailtje van deze grouponactie kreeg ik vanmorgen in mijn mailbox en zag het hellemaal voor me. Het moet niet gekker worden, en aan de andere kant scheelt het een bom duiten als je niet van de reguliere zorg moet inkopen. Maar het goedkoopste is natuurlijk het zwart in te kopen van een zwartwerker. In tijden van crisis moet je wel inventief zijn.

Groupon ouderenzorg

6 gedachten over “Zorgbehoevende ouderen kopen zorg in bij Groupon”

 1. Het blijf een ziek idee dat het buitenland en asielzoeker aan alle kanten geholpen worden, en ons eigen mensen hier kunnen stikken. Ik heb altijd geleerd dat je eerst je eigen straatje schoon moet hebben voor je andere kan en mag helpen. Helaas gaat dat niet op in Nederland

  1. Ja! Het blijft een raar idee, maar in een globaliserende wereld is het niet vreemd en vooral als het blijkt dat geld maar lucht is en met een druk op de knop vermenigvuldigd kan worden. Hier in het westen hebben ze vertrouwen op ons en dat vertrouwen op valuta kunnen we makkelijk rondstrooien aangezien meer dan 97% van alle geld op de wereld op vertrouwen berust, dus lucht! Waarom niet andere mensen in nood ermee helpen? 😉

   1. Als geld dan toch lucht is dan zou het ook geen probleem moeten en mogen zijn om de zorg hier in Nederland wat om hoog te krikken. Maar het is net als sommige mensen ze doen voor de buitenwereld alsof ze alles prima in orde hebben, maar achter het deurtje is alles bedorven en verrot.

    1. Geld is geen probleem, alleen de overheden hebben er voor gekozen om al dat geld aan de banken te geven tegen 0% renten, volgens mij 2000 miljard per maand als ik het niet mis heb. En dat geld gaat het meeste in aandelen in plaats dan naar diensten voor burgers.

     1. Heel ingewikkeld allemaal. Misschien als ik me er in zou verdiepen dat er ergens wat gaat branden in m’n bovenkamer 😀 . Ik heb altijd gezegd dat als bedrag winnen dat ik geheel of gedeeltelijk zou kunnen stoppen met werken, dan ga ik of vrijwillig in een dierenasiel werken of helpen in een bejaarden tehuis. Gewoon bingo draaien, met die oudjes boodschappen doen, of is een wens in vervulling laten gaan.

      1. Als mensen echt wisten hoe het geldsysteem echt werkt en in elkaar zit, dan was er allang revolutie uitgebroken 😀

Reacties zijn gesloten.