Sense8

Een geweldige serie weer. De laatste jaren word je overladen met mooie, goeie en te gekke series, maar deze heeft wel een plus punt. Hij is apart, mysterieus en vooral met schitterende beelden van over de hele wereld, aangezien het echt op acht verschillende locaties over de hele wereld is gefilmd. ´´Sense8 gaat over acht totaal verschillende mensen, verspreid over de hele wereld, die elkaar na een heftig visioen over grote afstanden kunnen zien, voelen en horen en met elkaar kunnen praten. Ze kunnen elkaars kennis, taal en vaardigheden gebruiken.´´ Via NU.nl, dus lees het daar verder.

De serie is gemaakt door de gebroeders Wachowski, de makers van de Matrix. Dat zou genoeg moeten zeggen en het bijzondere er van is dat deze serie gelijk over de hele wereld is uitgebracht en alle 7 afleveringen van het eerste seizoen gelijk zijn te kijken op Netflix. Het is in ieder geval geen preutse serie, lesbiennes, homo´s en genoeg bloot komt er aan bod tot een ware orgie. Maar het mooiste er van is dat er allerlei spannende en losstaande dingen gebeuren en pas in de laatste aflevering het begin van een groot complot aan het licht komt en kan niet wachten op het tweede seizoen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D