KUNG FURY

Geweldige hilarische en te grappige korte film van 30 minuten. Met ook nog eens de soundtrack gezongen door David Hasselhoff, maar dat mag de pret niet bederven. De korte film Kung Fury is een hommage en een liefdesbrief aan de jaren 80 van de regisseur David Sandberg. Miami Police Department detective en martial artist Kung Fury reist door de tijd naar de jaren 80 tot de Tweede Wereldoorlog naar Adolf Hitler, aka “Kung Führer”, om wraak van de dood van zijn vriend te nemen. Een fout in de tijdmachine stuurt hem echter verder terug naar de Vikingtijd. Dus kijk en huiver en pas op om niet in je broek te pissen.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D