Groningen en omstreken

Wat een prachtige stad is Groningen. Je zou denken dat ik wat gewend was en had geen hoge pet van Groningen omdat ik er nog nooit geweest was. Maar kan niet anders zeggen dat het een bruisende leuke gezellige en gemoedelijke stad is en in vergelijking met de randstad echt alles super netjes onderhouden en zelfs de vervallen plekjes hebben in die netheid zijn charme. Was daar toevallig voor een Eurovisiesongfestival party met facebookers die ik nog nooit had ontmoet, echt super gezellig. Op de terugweg naar Den haag hebben we de Drenthe route genomen en daar wat stops gedaan die we toevallig onderweg tegen kwamen. Hier onder een galerij van 30 foto’s.

En niet te vergeten dat er op de Afsluitdijk nu al genoeg verrukkelijke rucola te plukken was. Hier mijn Facebook update.

11151043_10205224984921752_8053430697119954633_n

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Een gedachte over “Groningen en omstreken”

Maak mij blij en geef reactie :D