Ik ga een boek schrijven

HA HA HA nee, dit is geen grapje. Ik ben echt een boek aan het schrijven en zelfs bijna mijn eerste hoofdstuk af en begint zelfs een structuur te krijgen

Mijn vraag is !? hebben jullie tips, suggesties en wat vinden jullie van MADBELLO ???

Je kan het desnoods anoniem laten weten hier onder in de reacties of anders mijn mailen op : madbello@gmail.com
Wat ik denk dat het waar, leuk en nuttig zal zijn komt uiteindelijk in het grote MADBELLO BOEK die de voorlopige titel zal krijgen : ”Het geheime leven van MADBELLO”

Tot nog toe is het boek voornamelijk autobiografisch, van jaar nul tot heden. Al mijn ervaringen achter het blog (ongepubliceerd) met media/pers, politie en advocaten onder anderen en voor de rest zal ik proberen tips en trucks te geven van van alles en nog wat, geloof, politiek, leven en dood. Gewoon een boek van een dyslectische allochtoon, dus verwacht er niet veel van, het zal een echte madbello zijn, niet meer of minder.

madbello boek 1

Twee voorlopige bladzijden (9 en 10)

Gaat vandaag aan zijn nieuwe en eerste boek beginnen ”Het Geheime Leven van MADBELLO” 12:09 PM Nov 6th from web

12 gedachten over “Ik ga een boek schrijven”

 1. Zóooo, daar ben ik heel benieuwd naar, Il Libro di Madbello?

  De enige tips die ik je kan geven zijn;

  – veel kinky sex er in (werkt altijd kijk maar naar Heleen van Royen en tijdens interviews over je boek altijd maar zinspelen op sex)

  – verwerk er een paar spannende scenes in over de tijd dat je contacten had met de Cosa Nostra. Hou de betrokkenen anoniem zodat het lijkt alsof je nu nog in doodsangsten leeft?

  – verwerk in je boek je meest zware depressies en/of psychoses; mensen vinden het altijd interessant hoe zoiets voelt of hoe je zoiets beleeft?

  – Veel drank en drugs er in (in de stijl van J. Zwagerman)

  – laat je softe kant zien en vertel over je kinderen en vriendin

  In ieder geval veel succes!!

 2. Ik houd't zeker in de gaten. Al is het maar omdat boeken geweldig zijn. De enige tip die ik je kan meegeven is: ga niet voor de awards want die worden uitsluitend uitgedeeld aan wat op dat moment populair is. Zo kan jouw boek natuurlijk nooit een klassieker worden…;-) Veel succes!

  P.s. Mocht je een proofreader zoeken, dan houdt ik mij van harte aanbevolen.
  .-= Kijk ook eens op Terrebel´s laatste blog item : ..Skywatch Friday =-.

 3. @ Redstar : Eigenlijk allebei, als je weet wat formats en waar je op moet letten als je aan zo'n project begint, dingen die je een hoop tijd kunnen besparen als je dat van te voren had geweten, bestaat er software er voor ?

  En vooral wat je van madbello vind (virtueel beeld) wat er bij jouw binnenkomt en dat graag ongecensureerd, zonder nuances 😉

 4. Wil je tips of wil je weten wat ik van Madbello vind? 😆 Ik vind Madbello leuk. Tips heb ik niet hoewel ik zelf ook aan het schrijven ben. Ik vind het leuk dat je een boek schrijft!
  .-= Kijk ook eens op Redstar´s laatste blog item : ..Donker =-.

Reacties zijn gesloten.