Mijn 1 April

Dit is mijn eerste 1 april met mijn liefje en ik kon daar op wachten! Het begon gelijk na het opstaan toen ik naar mijn werk wilde gaan. ”Mike, wat is dat op je broek?” wijzend naar mijn gympen. Dus ik keek naar beneden naar mijn broekspijpen, zag niets en keek Franka vragen aan. ”1 april!!!” Met een te dikke vette smile. Het teneur van de dag was gezet en geen 5 minuten later had ik haar tuk: ”hei wat is dit!?” wijzend met mijn wijsvinger naar de plek op haar trui onder haar kin. Franka keek naar mijn vinger en ik haalde snel mijn vinger omhoog tegen haar dopje (neus). ”1 APRIL!!!” Echt! We hebben lachend in deuk afscheid van elkaar genomen en bijna het trappenhuis afgerold.

Tot een paar uur later in de middag een zorgelijk bericht met foto via Whatsapp kreeg. Fuck! Wat sneu, een beller is sneller dus ik gelijk bellen…..

1 april

En ja HOOR!!! Met opgetogen en super vrolijke stem hoor ik aan de andere kant van de lijn: ”1 APRIL!!! YES, YES, HA HA HA……” Lees hier onder het verhaal van Franka zelf.