Wat heb ik gestemd? (Provinciale en waterschapsverkiezingen 2015)

Op wie heb ik gestemd? Moet bekennen dat ik tegen al mijn principes bijna niet ben gaan stemmen, uit ellende en in opwelling op het laatste moment ben ik toch zak in as naar de stembus gefietst en mijn burgerplicht gedaan. Al heb ik al een paar jaar echt het vertrouwen verloren in de gevestigde partijen dat ze publiekelijk belang zullen dienen in plaats van die van grote corporaties en hun belastingvlucht faciliteren en laat staan wat er in de financiële wereld gebeurd. Nee! Ik heb uit ellende op de Partij voor de Dieren gestemd, voor zo ver er iets toe zal doen…….

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D