Wingman Condoom

Zat laatst in de auto naar 538 radio te luisteren tot deze reclame mij intrigeerde. Een condoom die je kan omdoen zonder je te pik aan te raken, dat was de tekst van het reclame spotje. Ik had het gelijk visueel op mijn netvlies en zo iets in gedachte als een tampon met inbrenghuls, en zo iets is het ook precies na het zien van de video. Geniaal als je een te kleine pillemoos hebt waar dat ding zo omheen kan schuiven, maar wat als je een stevige tampeloeres hebt!? Dat word het flink trekken aan die rode hulpring om de condoom tot veilig beneden je lid te krijgen, denk ik zo maar.

Hoe je het condoom moet omdoen? Je pakt de Wingman bij zijn vleugels en rolt het condoom daarmee af tot de vleugels loslaten. Probeer het zelf of bekijk de video.” Dus nu ook na maandverband met vleugels hebben we ook nog eens condooms met vleugels. Zo zie je maar hoe de volatiliteit van erotiek en seks luchtig kan maken dat het bijna een vluggertje wordt šŸ˜†

Maar eerlijk is eerlijk, ik heb het nog niet zelf geprobeerd, in tegenstelling tot de beflap. Kijk en huiver op: wingmancondoms.com, en oordeel zelf maar.