PRO – Wilders T-Shirts hier te koop

Gisteren kreeg ik ene reactie van Mark :

jammer dat er alleen maar shirts tegen hem zijn

Vond het best een strak plan en meestal doe ik alles om de bezoeker van madbello tevreden te houden en aan hun wensen tegemoet te komen, dus zo gezegd zo gedaan:

pro wilders t-shirt pro wilders t-shirt (1)

Ik heb er drie gemaakt en je moet best durven om met zo’n T-Shirt te lopen, maar wie ben ik om daar over te oordelen. Gaten in de markt moeten gewoon gevuld worden. Meer gadget van madbello ? kijk en koop het hier : madbello.spreadshirt.nl

5 gedachten over “PRO – Wilders T-Shirts hier te koop”

 1. geweldigeeee t-shirts ik wil er ook een met mijn kruisketting erbij hanger en zodat ik door de straten kan lopen en het voor de hele wereld zichtbaar wordt!

 2. Dit is nu weer een poging tot demoniseren; waarom zijn de Pro-Wilders T-Shirts nu weer Zwart? En die tegen hem zijn wit? 😉

  Aan de andere kant; vroeger zagen die mannen in Italië en in Duitsland in die zwarte uniformen er echt kek uit, dus laat ze maar zwart vooral als er dadelijk ook nog een eigen ordedienst wordt opgericht dan zijn we gewoon compleet? Sarcastisch bedoeld voor de gevoeligen onder ons….

 3. hoi,

  geweldig shirt, zoek al jaren een hard loop shirt.

  ik weet zeker als ik hier mee door de schilderswijk ga, mijn ronde tijd omhoog gaat.

  Heil

 4. Gaten moeten idd gevuld worden 🙂 Wie een gat in de markt weet te vullen, heeft een goede handelsgeest zei een selfmade miljonair eens tegen mij.
  .-= Kijk ook eens op Redstar´s laatste blog item : ..Moderne winkeltijden, =-.

Reacties zijn gesloten.