Pechtold & Hitler

Hi hi ! From god hates gnoe geweldige .gif animatie (animated gif) ­čść Opblazen!

hoeplaoeuuuuH

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Pechtold & Hitler”

 1. Veel nazifamilies zijn na de oorlog hierheen gevlucht uiteraard allen in top en machtsposities vanwege hun reeds bestaande overmacht. Dus is pechtold dan tóch zelf de ondersoort? En Niet zo als hij beweerde Wij. Even als hitler is pechtold ook al eurasiaat zo een askenazi. Gelijkenis wordt steeds treffender. En die oren? Wat voor geurtjes gebruikt die? cycloonia B?

 2. @ SirCumSized : mooi is dat van god hates gnoe, ze hebben vaker van dit soot leuke dingen, meestal gaat het boven mijn IQ mar deze vond ik wel te begrijpen.

  @ RedStar : Het is goed dat het zegt van dat huidige zorgsysteem.

  D666 :LOL:

 3. Geweldig man. En dat op de 20 jarige viering hahahaha

  Maar, ik vind hem om een andere reden ook nog erg strak. D666 was namelijk mede verantwoordelijk voor het huidige zorgsysteem. Nu stemmen mensen weer massaal op die lulloclub..
  .-= Kijk ook eens op Redstar´s laatste blog item : ..Hindernissen nemen, =-.

 4. Zwaanzinnig, die foto mit der verwandlung; zo wordt Pechtold in een keer Goebbels die de propagandamachine voor Hitler organiseerde. En Pechtoldje voert indirect propaganda voor ome Geert, zonder dat ie het door heeft……

Maak mij blij en geef reactie :D