The Homesman (review + trailer)

Een zeer bizarre en harde western van een andere categorie dan je gewend bent. Als je de trailer ziet zal je zien dat het een hele aparte film is van Tommy Lee Jones, zeer tragisch maar ook best humoristisch en zeer knap hoe het precies in de goede dosis is gegoten. Sommige scenes waren zo puur en gruwelijk dat ik mijn gezicht moest wegdraaien dat ik het niet kon aanzien, sommige beelden zijn gewoonweg schokkend maar zeker niet overdreven. Ondanks de humoristische ondertoon is het een zeer tragische film die laat zien hoe moeilijk het leven van vrouwen was in die tijd in Amerika. Ik heb me geen moment verveelt en genoten van de weidse troosteloosheid van het landschap en toch onverwachts plot. Ik zeg:ga kijken!!!
**********

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D