Nieuwe Twitter List Widget (real-time/live-stream)

En dat van Twitter zelf. Niet zo lang geleden introduceerde Twitter een nieuwe functie: ”List”
Met deze functie kun je Twitteraars in categorieën onderverdelen die je zelf moet verzinnen. Opzicht best handig voor zo ver je daar wat aan zou kunnen hebben, maar nu heeft Twitter een tool toegevoegd waardoor je een list van Twitteraars van jouw of een andere gebruiker in een widget kan zetten en op je blog of site kan toevoegen. Hier onder een voorbeeld van een test List:Maar het leukste en handige is als je bijvoorbeeld zelf een list samenstelt voor een event of gebeurtenis. Of wat voor categorie, functie, gebruiker(s) en onderwerp dan ook en niet te vergeten dat deze widget real-time is, als een live-stream.
Alles kan je daaraan customizen, titel, kleuren, formaat, etc etc. Kijk en ga spelen : twitter.com/goodies/widget_list
Gezien op mashable.com

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “Nieuwe Twitter List Widget (real-time/live-stream)”

Maak mij blij en geef reactie :D