Cinematografische ode aan 21ste eeuw

Editor Erick Lee heeft een prachtige compilatie van beelden van een groot aantal internationale filmmakers in elkaar gecopypasta en daar een lekker muziekje er onder gezet. Het thema die hen samenbindt? Alle opnamen zijn gemaakt in de afgelopen tien jaar. Helaas, Erick was niet in staat om een ​​aantal van zijn favorieten te zien. Omdat hij wilde het werk van de cineasten:

‘door niet opnieuw bijsnijden 16×9 media te respecteren, kon hij alleen bestaan ​​films die werden neergeschoten rond een 2.40:1 beeldverhouding. Als gevolg hiervan, scènes uit “Children of Men” van Emmanuel Lubezki, “Gevangenen” door Roger Deakins, “Hugo” van Robert Richardson, en “Only God vergeeft” door Larry Smith, niet het te maken in de cut. Toch wel, het is een goede eeuw te kijken naar films.

Ode to (21st Century) Cinematographers from Erick Lee on Vimeo.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D