Khalid K. de onthoofder uit Almere

Irakees Khalid Haider Khudarhim (geboren in 1976 Koeweit) in Syrië is lekker bezig. Hij is in ieder geval hard op weg om de Koppensneller van het jaar te worden. Via hoemannendenken.nl en hier op GeenStijl meer!

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Khalid K. de onthoofder uit Almere”

  1. Waarom zet je hier niet gewoon Khalid Haider Khudarhim (geboren in 1976 Koeweit) uit Almere neer. Dan weten de mensen tenminste om wie het gaat en worden er geen onschuldigen vreemd aangekeken.

  2. Vroegah hingen mensen dierenkoppen aan de muur na een geslaagde jacht. Tegenwoordig hang je dus mensenhoofden aan je muur als trofee. Een beetje vreemd maar misschien went het wel 😀

Maak mij blij en geef reactie :D