Wandelen in de regen

Het was afgelopen donderdag. Begin vorige week probeerde ik een afspraak te maken met mijn moeder voor een wandeling en elke keer verzette zij de afspraak aan de hand van het weerbericht. Van dinsdag naar woensdag en uiteindelijk op donderdag om 10 uur, of toch niet! Doe maar om kwart over een. En je zal het maar zien dat precies dat tijdstip het meest regenachtige van de hele week zou zijn. Mij maakt het niet echt uit en vond het best lekker, als je er maar op kleed. Al met al toch gekleurde foto’s kunnen maken waar niet al te mensen doorheen lopen en lekker rustig in het Theepaviljoen de Horsten.

Hier onder nog meer foto’s van die middag op de koninklijk landgoed de Horsten:

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D