Mijn Instagram

Ik heb geen hoge pet van Instagram. Er zijn zeker beter apps en meneer Raaphorst verwoord het als de beste: Duurzaamheid Flickr versus vluchtigheid Instagram. Op een of andere manier is Instagram meer app gericht dan PC gerelateerd en de kwaliteit als je het op een groot scherm ziet laat het echt wel te wensen over. Maar in het klein zo als je hier onder kan zien, zijn ze best nog wel te pruimen.
Hier onder wat instagram kiekjes van de laatste tijd, scrol en kijk 😉

Hier verder te zien: instagram.com/madbello

2 gedachten over “Mijn Instagram”

  1. Ik vind jouw foto’s die in het donker maakt altijd prachtig. Ik denk dan altijd terug aan stapavonden o.a in de Tempel, club avenue, de Tijd en de <> en dan ’s nachts terug naar huislopen met een flink bakkie op. Den Haag was op dat soort nachten echt prachtig en jouw foto’s geven dat zelfde gevoel!

    1. Kan niet anders zeggen dat deze mobiel (Acer Liquid 1) dat ik nu heb, voor wat het is echt fantastische nacht foto’s maakt, beter dan mijn fototoestel. Niet zo lang geleden kwam ik achter dat als je op het display ingedrukt blijft houden tot het scherpgesteld heeft en paar biepjes heeft gelaten, je het scherm dan pas kan loslaten en je een redelijk goede foto krijgt. Heel vroeger ook in de Tempel geweest, ik woonde daar om de hoek in de Hugo de Groot straat, alleen was het niet mijn favoriete tent, ik ging liever naar de cocktailbar op het plein daro 🙂

Reacties zijn gesloten.