Holmiumtherapie : Met een enkele prik kankervrij

Met een enkele prik kankervrij (Holmiumtherapie) Ik zeg doen! Het klinkt zo simpel, radioactieve bolletjes in de tumor zelf spuiten in plaats dan van buiten af, waarom zijn ze daar niet eerder op gekomen? Nu nog alleen toegepast op dieren en waarom niet bij mensen? Ik vind het in ieder geval een revolutionaire uitvinding en hoe het verder zit klik maar hier onder:

Met een enkele prik kankervrij

UTRECHT – Van cavia en hond tot tijger. Hoogleraar en chirurg Jolle Kirpensteijn krijgt de meest uiteenlopende kankerpatiënten op zijn snijtafel. Bij moeilijke gevallen past hij sinds kort een revolutionaire methode toe, die wellicht op afzienbare AD.nl – ”20 okt. 2009”

Spuitje tegen kanker succesvol bij hond De Telegraaf

Nieuwe kankertherapie voor honden en katten NU.nl

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

2 gedachten over “Holmiumtherapie : Met een enkele prik kankervrij”

  1. haha Mike okay dan, in 2002-2003 werkte ik voor Akzo Nobel,

    weet je dat wordt een heel verhaal, ik zal dat zelf loggen dan geef ik je de link zo wel, anders krijg je me hier toch een lap tekst!

Maak mij blij en geef reactie :D