Ik ben een lopend vooroordeel

Ik ben bewust dat bijna alles wat ik denk en vind gebaseerd is op vooroordelen die zijn gebaseerd op in wat voor milieu je bent opgegroeid, culturele en maatschappelijke omstandigheden en het denken die een loopje met je maakt. Alles wat ik vind word gepusht door het nooit aflatend denken en de omstandigheden hoe ik ben gegroeid, ik! Een fractie van een oneindigheid aan kennis en bewustzijn, dus hoe zou een enkel mens het juiste kunnen zien en volledig kunnen begrijpen, wat is objectiviteit als je het rationeel op schrift probeert uit te leggen? Hoe je ook je best doet, de antwoorden liggen voorbij het denken waar geen antwoord meer nodig zijn.

Lees hier verder mijn vooroordeel over bewustzijn: Wat is bewustzijn?

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D