Nu ook mobiel gokken

Het zou bijna verslavend kunnen worden. Gokken is nu helemaal aantrekkelijk en voor de iPhone en Android zelfs een app te downloaden waardoor je altijd en overal een gokje kan wagen, als de sterren goed staan of je het gevoel hebt dat nu precies het goede moment is om op een bepaalde cijfer een bepaald bedrag te gokken. Klik hier om 888poker.nl te krijgen, als je met je mobiel klikt kom je vanzelf bij de pagina waar je app kan kiezen en downloaden.

En om het nog mooier te maken, krijg je ook gewoon 88 dollars welkom bonus zonder dan je zelf een deposito moet storten, plus een kaartje voor de 10.000 dollar winter freeroll. Een gokje wagen zonder dat je je een cent kost, ik zeg doen! Wie niet waagt wie niet wint.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

3 gedachten over “Nu ook mobiel gokken”

Maak mij blij en geef reactie :D