De Strijkijzer bij nacht

Dit vind ik persoonlijk een van mijn mooiste foto’s van afgelopen maand. Gemaakt met mijn mobiel en het was even wennen om daarmee goede foto’s mee te maken via een touchscreen van de Acer Liquid S1, maar waar een wil is ook een weg en elke toestel heeft zijn eigen wijzen hoe je het best een foto kan maken. De Strijkijzer is een van de mooiste gebouwen van Den Haag en omstreken, echt een blikvanger die zelfs vanuit Hoek van Holland nog te zien is. Allen jammer dat ze niet meer de blauwe verlichting aan doen zo als vroeger, dat was echt apart en zeer futuristisch. Klik op de foto om het groter te zien en een van de weinige foto die ik nog niet bewerkt hebt of geoptimaliseerd.

De Strijkijzer bij nacht

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

5 gedachten over “De Strijkijzer bij nacht”

  1. Onwijs mooie foto, als je niet beter zou weten zou je denken dat de foto in
    het buitenland gemaakt is.

    Vind het sowieso leuk die foto’s die je maakt in Den Haag, vooral ook omdat ik er niet meer woon geeft het een speciaal gevoel om bekend beeld te zien.

Maak mij blij en geef reactie :D