Duitse Ministers en politici krijgen een speciaal (beter) vaccin tegen de Mexicaanse griep

Eentje die beter is en waar geen controversiele additieven en hulpstoffen in zitten zo als Kwik, aluminium, squaleen etc. etc.

Het bericht komt uit de spiegel.de : Kanzlerin und Minister sollen speziellen Impfstoff erhalten, dus echt kolder zal het niet zijn dat politici een voorkeurs behandeling krijgen en niet de zelfde troep als de rest van het volk krijg toegediend.

Ben benieuwd of dit ook gaat gelden voor Nederlandse politici.
Voor die gene die geen Duits kunnen lezen zo als ik hier onder de (Google) vertaling :


Bescherming tegen varkensgriep

Kanselier en ministers te ontvangen specifieke vaccins

Kanselier en minister moeten worden beschermd tegen griep varkens na SPIEGEL informatie met een speciale vaccin. Ambtenaren van de ministeries en ondergeschikte kantoren ook. Het vaccin bevat niet de controversiële additief – in tegenstelling tot het vaccin voor de rest van de bevolking.

Berlijn – Tot een paar dagen geleden had nauwelijks iemand gehoord buiten gespecialiseerde kringen, het woord adjuvans. Maar nu is een publieke discussie over de samenstelling van het vaccin voor varkens griep vaccinatie snel aandoen ontstoken. Het blijft opduiken op het concept waarmee een additief bekend is Wirkverstärkung.

 

Kunnen leiden critici betogen dat met een verhoogde reacties op vaccinatie hulpstoffen zoals hoofdpijn of koorts. Voorstanders beweren dat het vaccin veilig is en met de additieven – en dat op deze manier meer drug doses kunnen worden geproduceerd. Een paar dagen geleden het leger had aangekondigd dat heeft gelast de soldaten naar een vaccin zonder additieven.

 

Maar volgens SPIEGEL informatie moet ook extra groepen voor vaccinatie zonder adjuvans ontvangen: “We hebben niet gekocht 200.000 doses van het vaccin met adjuvans CELVAPAN van Baxter”, geeft Christoph Hübner, woordvoerder van het federale ministerie van Binnenlandse Zaken. In tegenstelling tot de drug van GlaxoSmithKline (GSK), die zal worden afgegeven vanaf volgende week tot 50 miljoen doses voor de bevolking van het vaccin Baxter bevat geen Wirkverstärker.

Maar CELVAPAN komt alleen van reden zonder de omstreden steun, omdat het hele virus en het virus niet fragmenten bevat geïnactiveerd. De stof wordt geïnjecteerd om de handhaving van de openbare orde voor de bevoegde lidstaat personeelsleden, leden van het kabinet, ambtenaren van de ministeries en ondergeschikte kantoren. Dit omvat het personeel dat verantwoordelijk is voor vaccin goedkeuring van het Paul Ehrlich Instituut, vorige week, heeft herhaaldelijk verdedigde zijn besluit om de bevolking te verhogen tot de GSK-vaccin.

“Gezondheid autoriteiten worden genomen door farmaceutische bedrijven ‘

Voor de voorzitter van de Drug Commissie van de Duitse Medical Association, Wolf-Dieter Ludwig, dit is een schandaal, werd de man te weinig leren. “We zijn niet tevreden bent over deze vaccinatiecampagne”, aldus Ludwig. Het roept veel problemen, het nut ervan onzeker is: “De gezondheidsautoriteiten zijn genomen in een campagne door de farmaceutische bedrijven die wilden een vermeende bedreiging is gewoon om geld te verdienen.”

Omdat de GSK-vaccin is niet getest op zwangere vrouwen, moet ook niet worden bezorgd over de korte-adjuvans vaccin. De bevoegde Thüringer ministerie van Volksgezondheid had gezegd op vrijdag was het onderhandelen met verschillende fabrikanten voor een beperkte aankoop van de omstreden vaccin zonder hulpstoffen. De permanente secretaris, ministerie van Volksgezondheid, Klaus Theo Schroeder, bevestigd dat in vergelijking met de Spiegel: “Het is momenteel onderhandelingen met de fabrikanten en de ministeries van Volksgezondheid van Frankrijk en de Verenigde Staten, met het doel voor zwangere vrouwen niet aan te schaffen-adjuvans vaccin.”

Open opstand heerst onder huisartsen en kinderartsen. De voorzitter van de Duitse Vereniging van de algemene geneeskunde en de huisartsgeneeskunde, Michael koken, adviseert de Duitse huisartsen van het vaccin. “Het risico van schade opweegt tegen de voordelen”, zegt de professor Göttingen. Wolfram Hartmann, voorzitter van de Professional Association of Child and Adolescent Physicians, beschuldigt de regering van “wetenschappelijke desinformatie tevoren. Wat voor zwangere vrouwen, geldt het ook voor kinderen jonger dan drie jaar: “Het vaccin is niet getest op hen, dus het risico is gewoon te groot om het nu te gebruiken zonder aarzeling.”

Kinderen hadden een immuunsysteem, die meestal overreageren, maar kan ook worden geactiveerd door de toevoeging van Wirkverstärkern. In Bovendien is het vaccin ook een kwik conserveermiddel. “Dat spul is gehouden in de huidige vaccins voor jonge kinderen bewust van”, aldus Hartmann.

Lees ook : German Chancellor, Ministers Get Special Vaccine Without Soft Kill Ingredients van infowars.com

‘Vaccin Mexicaanse griep risicovol’ – Buitenland – Telegraaf.nl
Het vaccin tegen de Mexicaanse griep is niet zonder risico. Omdat het een nieuw
virus is en bij het maken van het vaccin nieuwe technologie wordt gebruikt,

Angst voor de Mexicaanse griep brengt geld in het laadje – Stop de
17 sept 2009 De angst voor de Mexicaanse griep brengt geld in het laadje. De verkoop van
handgels in supermarkten en drogisterijen is in augustus 2009

5 gedachten over “Duitse Ministers en politici krijgen een speciaal (beter) vaccin tegen de Mexicaanse griep”

 1. @ Cryptocheilus : En hier bij deze heb je weer zo'n indianenverhaal om zeep geholpen 🙂

  serieuzere site’s? : ..Cheerleader meisje wordt ziek na griepprik ??? 😆

 2. Eentje die beter is en waar geen controversiele additieven en hulpstoffen in zitten zo als Kwik, aluminium, squaleen etc. etc.

  Vier onjuistheden in een zin. Zo komen de indianenverhalen de wereld in Madbello.

  1) In het niet geadjuveerde vaccin zit gewoon thimoseral.

  2) In een vaccin zit nooit kwik (thimoseral is een andere stof hoewel wel kwikgerelateerd heeft het bijvoorbeeld een veel lagere halfwaardetijd)

  3) In dit vaccin zit geen aluminium of aluminiumverbindingen

  4) squaleen is allen controversiëel omdat de antivaxhoaxers dat er van maken. Het komt gewoon natuurlijk in ons bloed voor en is noodzakelijk voor sommige (cholesterol) processen.

  Waarom lees je je niet eens een keer in op wat serieuzere site's?
  .-= Kijk ook eens op Cryptocheilus´s laatste blog item : ..Cheerleader meisje wordt ziek na griepprik =-.

 3. Eentje die beter is en waar geen controversiele additieven en hulpstoffen in zitten zo als Kwik, aluminium, squaleen etc. etc.

  Vier onjuistheden in een zin. Zo komen de indianenverhalen de wereld in Madbello.

  1) In het niet geadjuveerde vaccin zit gewoon thimoseral.

  2) In een vaccin zit nooit kwik (thimoseral is een andere stof hoewel wel kwikgerelateerd heeft het bijvoorbeeld een veel lagere halfwaardetijd)

  3) In dit vaccin zit geen aluminium of aluminiumverbindingen

  4) squaleen is allen controversiëel omdat de antivaxhoaxers dat er van maken. Het komt gewoon natuurlijk in ons bloed voor en is noodzakelijk voor sommige (cholesterol) processen.
  .-= Kijk ook eens op Cryptocheilus´s laatste blog item : ..Cheerleader meisje wordt ziek na griepprik =-.

 4. Echt schandalig dat dit kan gebeuren. In de gewone vaccinatie tegen seizoensgriep zit ook kwik in het conserveermiddel Thiomersal. In vaccins voor kinderen in Nederland zit het niet. Voor kinderen in ontwikkelingslanden zit het wel.

  Vaccins zonder Thiomersal zijn goedkoper. E WHO heft wel verklaard dat het geen gevaar oplevert. Maar wecht onbegrijpelijk dat politici en militairen andere vaccins krijgen.

  Goede post!
  .-= Kijk ook eens op Robson´s laatste blog item : ..De Angkor Wat, Bayon Tempel en Preah Khan in panographics =-.

Reacties zijn gesloten.