Malavita (review + trailer)

Leuke en best vermakelijke film voor de liefhebber van het bekend recept met een beste cast van acteurs. ‘’De beruchte Amerikaanse maffiafamilie Manzoni wordt ondergebracht in Frankrijk via het getuigenbeschermingsprogramma nadat ze andere leden van de maffia hebben verlinkt.’’ En dat met Robert De Niro, Tommy Lee Jones en de rest van de Sopranos en andere bekende maffia rot koppen die ze konden vinden. En dat in een Frans dorpje waar alle clichés uit de kast worden getrokken. Deze film is ook leuk voor thuis en niet echt veel op aan te merken, je krijgt precies wat er beloofd word. **********

5 gedachten over “Malavita (review + trailer)”

  1. Dat lijkt me wel wat die film. Dus morgenavond maar is even naar de bios. En van het weekend weer keihard gamen. Ben nog lang niet klaar met GTA V en FiFa14.

  2. Waar haal je de tijd vandaan om al die films te kijken? Of game jij misschien minder als mij? 🙂 Weer geen film voor mij, ik haak binnen een kwartier af bij zo’n film….

    1. Ik zal je het nog sterker vertellen: ik game nooit, dat laat ik aan mijn zoon over. Op een of andere manier vind ik gamen zonde van mijn tijd, verschillende pogingen gedaan, maar het bleef niet plakken plus dat ik meestal gelijk neerschoten werd en mijn controller skils heel wat te wensen over laten.

Reacties zijn gesloten.