CDA’er Kathleen Ferrier en haar wachtgeld

ferrierDachten mensen nog dat de wachtgeldregeling voor politici was versoberd? Niets is minder waar. CDA’er Kathleen Ferrier valt nog net in de oude regeling en dat heeft ze vast heel slim gepland.

Met het PVV debacle wist ze in 2010 dat ze nog 150 dagen in de Tweede Kamer moest zitten om haar pensioen veilig te stellen.

Voor wie bij aftreden 55 jaar of ouder is en meer dan 10 jaar het ambt heeft bekleed duurt de uitkering tot hij 65 jaar is. Het eerste jaar kreeg ze nog 80.000 euro en de andere 9 jaar tot haar 65ste krijg zij 70.000 euro’s per jaar. Dat is in totaal een totale greep uit de staatskas van 710.000 euro’s, dat is bijna 1,5 miljoen guldens, buiten dat ze woordvoerder van ontwikkelingssamenwerking was en nog meer belastinggeld onder die noemer heeft verkwist, maar buiten dat ze gelijk is geïmmigreerd naar Hong Kong om in een gunstiger belastingklimaat te vallen.

Dit alles stond nog eergisteren op de Wikipedia van Kathleen Ferrier en gek genoeg is dit alles van haar wiki verwijderd.


15 gedachten over “CDA’er Kathleen Ferrier en haar wachtgeld”

  1. > Dachten mensen nog dat de wachtgeldregeling voor politici was versobert?
    De meneer die dit schrijft kent zijn d’s en t’s niet en is inhoudelijk niet op de hoogte mbt tot belasting. Er wordt gewoon Nederlandse belasting geheven.

  2. Fucking slecht ouwe de islamitische beschaving. Is gewoon raar ze doen zo gay ze zeggen alleen maar ok hahahhahahahhahahahahahahahahahahahahahhahhahahahhzhhahhahahahahhahahhahahhahahahhahahahahhahahahahahahhahahahhahhahahahhahahahahahhahahahahhahahahahahahahha staat voor op kk sukkels ze weten het effect niet

  3. Het leuke van wikipedia is dat je deze informatie er weer gewoon op kunt zetten. Precies zoals zij het er waarschijnlijk zélf afgehaald heeft.

Reacties zijn gesloten.