Pacific Rim (review + trailer)

Wat een bruut en groots geweld, het was rake klappen en knallen en je word gelijk in het midden van het verhaal gepleurd, geen voorspel of rustig begin, je krijgt de nodige informatie om het verhaal te volgen. Ik kan niet ander toegeven dat tegen alle verwachtingen in, het een goede film vond. Mits je deze film in een IMAX in 3D kijkt met het bijbehorende geluid laat deze film je verpletterd in de bioscoop stoel achter, het is puur effect en geweld met een halve gesloopte aarde. Het verhaal was ook completer en beter onderbouwd dan andere menige vage SF films, het is in ieder geval net iets anders dan in de lijn van verwachting en daar hou ik van. Al blijft het natuurlijk een Amerikaanse blockbuster, maar wel goed gemaakt, je krijgt waar voor je geld.
**********

8 gedachten over “Pacific Rim (review + trailer)”

    1. In de Pathe bioscopen aan het Spui in Den haag is juist altijd koud in de bios, echt! Zomers is het niet erg, maar in de winter houden vaak ons jas aan.

  1. Mocht je nog naar The Purge willen gaan, echt een afrader. In de trailer zie je van alles op straat afspelen, dit klopt alleen dat zijn de eerst 10 minuten van de film. Daarna speelt alles zich af in 1 woning. Ben blij dat ik deze gewoon thuis gekeken heb en geen 8,50 voor een kaartje betaald heb.

      1. Wij zitten nog steeds te wachten tot onze favo bios met een abonnement komt. Dan zou ik ook gewoon films pakken waarvan ik denk nou niet echt mijn ding maar laten we toch maar gaan.

        1. Of je kan een nette en informatieve brief naar die bioscoop kunnen schrijven met het voorbeeld van Pathe bioscopen, en of er niet iets te regelen valt, toch!? Niet geschoten is altijd mis 😉

Reacties zijn gesloten.