Hoerenlopers opgepast!

Nog even en je bent strafbaar als je naar de hoeren gaat: ‘’ Momenteel ligt er in de Eerste Kamer al een wetsvoorstel waarbij hoerenlopers verplicht moeten checken of de prostituee die ze bezoeken, geregistreerd staat’’ zie je het al voor je? Snap wel dat een meerderheid in de Tweede Kamer welwillend staat tegenover het plan van de ChristenUnie om ook de klanten van prostituees die duidelijk worden uitgebuit of mishandeld, af te straffen. Maar dit wetsvoorstel staat mijlenver van de werkelijkheid en toont de machteloosheid van de politie aan om mensenhandel op te sporen, als een hoerenloper een uitgebuit of mishandelde hoer kan vinden waarom lukt het de politie niet??? Is dit niet het falen van een open Europa? Zonder grenzen en geen controle meer wie en wat er binnenkomt?

Leuk zo’n Europese Unie waar mensen bedelen op straat, op je hoeden moet zijn om niet beroofd te worden, arbeiders worden uitgebuit door malafide uitzendbureau en op deze wijze mensenhandel hoogtij viert. Nog even en door de crisis moeten straks de meeste huisvrouwen en bijstandmoeders de hoer gaan spelen om monden te voeden. Ik zeg: de grenzen moeten weer ouderwets dicht, de marktwerking aan banden en de overheid moet haar verantwoordelijkheid weer nemen in plaats van het af te schuiven op onnozele geile hoerenlopers die alleen hun lul achterna gaan!

Nu.nl: Kamer voor aanpakken hoerenloper

2 gedachten over “Hoerenlopers opgepast!”

  1. Vandaag is dus de dat dat ik aangifte ga doen. Al jaren werk ik en draag dus ook veel belasting af aan vieze stinkende pooiers in veel te grote auto's en huizen. Ik word dus al jaren uitgebuit en mishandeld door de staat, en niets dat ik er tegen kan doen want ik word gedwongen om mijn geld af te staan.

    Schreeuwen en klagen heeft totaal geen zin, want ik ben toch maar een van die vele hoeren die uitgebuit en mishandeld wordt.

    1. HA HA, ja. We wijn de hoeren en slaven van de overheid. Voel me idd genaaid 🙂

Reacties zijn gesloten.