Oz the Great and Powerful (recensie + trailer)

********** Voor deze film moet je echt naar het IMAX en zeker in 3D. Een visueel spektakel die je moet zien, ik vond het een werkelijk visueel kunstwerk en schattig om te zien. Het verhaal was wel wat afgezaagd als je de meeste sprookjes wel kent, maar visueel gezien is het echt een hoogstandje, schitterende 3D effecten die je niet vaak ziet en levendige en scherpe kleuren (behalve de eerste 1/2 uur). en maf dat deze film ook 12+ is.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

4 gedachten over “Oz the Great and Powerful (recensie + trailer)”

  1. Helemaal weer in die sprookjes. Dochter is er heen geweest vond het erg mooi al waren er maar weinig mensen in de zaal die maandag maar dat kan ook aan de dag liggen.
    Ik ben niet zo van die films, ik game veel liever šŸ˜‰

Maak mij blij en geef reactie :D