Signaal van de overheid: pleeg AUB euthanasie!

Dat is het signaal wat ik van de overheid krijg. Als je oud en kreupel bent en de maatschappij niets meer aan je heeft kan je ongezien creperen in een hoekje zonder hulp als je niet bedel om je vege lijf door je naasten te laten verzorgen en dat klein beetje waardigheid en privacy dat je nog overhad te verliezen: Honderden verzorgingshuizen moeten sluiten. De overheid zegt geen sorry dat ze de BV Nederland, alles wat Nederlanders in het verleden hebben opgebouwd en van de Nederlanders ooit zelf was, hebben verkwanseld aan privatisering en marktwerking en de infrastructuur van Nederland verkocht aan de grootste graaiers en Nederland overgeleverd aan een ondemocratisch en bijna onbestuurbaar log apparaat als de Europese Unie.

De overheid laat hun oude en nutteloze burgers vallen als bakstenen. Omdat ze al het geld nu nodig hebben voor totaal andere dingen zo als voor de EU en al die falende zuidelijke landen, plus het in standhouden van failliete banken en al hun gecreëerde luchtballonnen versus boekhoudkundige trucks, ons belastinggeld word niet meer gebruikt waarvoor het bedoeld is: het leefbaar houden van burgers en de  maatschappij, wat er nu gebeurd is een totale kaalslag en afbraak wat Nederland in 50 jaar had opgebouwd.

Als de overheid zo doorgaat word het tijd om de pil van Drion in het nachtkastje klaar te leggen.  Voor het geval jouw leven voor de maatschappij te veel word, als jouw nutteloze, kapotte en zieke lichaam te veel last word voor je netwerk en je mantelzorgers en vergeet niet alvast lid te woorden van de Nederlandse Vereniging voor een Vrijwillig Levenseinde (NVVE.nl). Omdat je wilt het je kinderen toch niet aandoen, toch!?

4 gedachten over “Signaal van de overheid: pleeg AUB euthanasie!”

  1. Tja, je kunt maar beter niet meer oud worden en voor je 65e je geld hebben opgemaakt dan komt het allemaal wel goed!

    1. Kan je na gaan, ze waren best vooruitstrevend en pragmatisch, of beter gezegd doeltreffend 🙂 oude ideeën in nieuwe zakken.

  2. Sinds de nieuwe arts-eed van hieprokrietus van 2003 wordt veelvuldig palliatieve sedatie toegepast( het in coma spuiten van mensen en ze geen vocht toedienen, de artsen hebben hiervoor geen toestemming van familie of patienten voor nodig) Men noemt dat dan natuuuurlijke doodsoorzaak . ha en sinds 2003 staat als dementie als doodsoorzaakin de boeken

Reacties zijn gesloten.