Mijn eerste vier weer

Dat was lang geleden dat ik weer de kwast op deze manier in de hand nam, ja ja! Een kind kan het ook. Ja juist, een van de vele manieren om het kind in je zelf weer tot leven te brengen met een traan in de eeuwige en oneindige oceaan. Een jaar vrije academie laat je niet snel los en altijd moeilijk op welke manier ik mijn creativiteit tot uiting zal laten komen, zat nog even te denken om weer eens muziek te maken, maar dat was toch nog even iets te prijzig om het weer op te zetten qua hardware en tijd.

Kliederen met de kwast is sneller en je hoeft er niet bij na te denken en een canvas kost bij de Action of Big Bazar echt geen drol meer. Hier onder de eerste vier, 20×20 om te beginnen. Echte kunst aan de muur is voor een loonslaaf onbetaalbaar, dus ik maak gewoon zelf wat ik leuk vind.

mijn eerste 4

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

9 gedachten over “Mijn eerste vier weer”

    1. Bedankt Blankie, dit is nog oefen materiaal, maar als je ze echt mooi vind zijn ze te koop, alle vier voor 20 euro ex verzendkosten (inkoopprijs omdat jij de eerste bent ) er zijn maar weinig nog die een echte madbello aan de muur hebben hangen 🙂 😉

Maak mij blij en geef reactie :D