The Hobbit (review + trailer)

********** The Hobbit: An Unexpected Journey is vooral indrukwekkend als je het in het IMAX en in 3D gaat kijken. Kost wat maar dan heb je ook wat, 5 euro extra en een bak geluid erbij zo als ik het liefst wil horen, aangezien ik bij de meeste film het geluid veel te zacht vind. Je krijgt wat je verwacht, een ware animatie voor volwassenen en subliem gemaakt. Alleen het einde!!! Grrrrr, zal niet verklappen, het is een van de meest hatelijke einde’s van de afgelopen jaren, maar toch moet je het natuurlijk gaan zien. Ondanks dat de film ruim 3 uur duurde had ik aan het einde niet eens het gevoel dat het op de helft was. Als je niet tegen wachten kan zou ik een paar jaar wachten dat alle 3 de Hobbit’s uit zijn en dan alle drie achter mekaar kijken, dat heb ik ook met ”The Lord of the Rings” gedaan.

Een gedachte over “The Hobbit (review + trailer)”

  1. Had er vanavond naartoe willen gaan. Maar 3 uur lang een film kijken in de bios met een "open" einde nee dan wacht ik zeker liever.

    Dan maar even wachten en alle 3 downloaden en heerlijk op een regenachtige zondag voor de tv hangen, 3D kijken kan ik thuis ook.

Reacties zijn gesloten.