Nieuwe 2 euromunt

In 2011 alvast gemaakt ter gelegenheid van het tienjarige bestaan van de euro en het vooruitzicht dat in 2012 twee euro zal betaald moeten worden voor een liter benzine. Deze en ook deze euromunt ontwerpen kunnen ook perfect volstaan met het gevoel dat je van een Europa krijgt. Met dank aan Henk Hofman, de man zonder site en socials die alles nog met e-mail doet.

7 gedachten over “Nieuwe 2 euromunt”

  1. Hij is goed, die had ik nog niet gezien. Jammer dat de beeldkwaliteit zo slecht is. Is het niet ergens op uitzending gemist te zien?

 1. Pijnloos, ik heb er geen enkel probleem mee, al wordt de benzine 5 euri per liter. Lijkt me eigenlijk wel interessant om te kijken welke excuus dan gebruikt worden om naar de supermarkt op de hoek te gaan boodschappen doen met de auto als het niet regent… 😉

 2. Fuck de euro, fuck heel europa. Lekker terug naar de 90's, toen had ik pas echt plezier! De enige crisis die ik toen kon was de zondagavond na een geslaagd weekend feesten. Of dat het door de weeks regende zodat je niet kon voetballen met je vrienden in de achtertuin.

  Wat nou mobieltje?! Me maatje die aan de overkant woonde had een 27mc bakkie staan en ik een walkie-talkie die op de zelfde frequentie zat. Hele radiouitzendingen deden we over zo'n kanaal, met muziek opgenomen van de radio (Stadsradio 94.0 flitsende 50 met Peter van Leeuwen en Mark van Dale) op een cassettebandje. Dankzij de Hagofoon die er was bij Stadsradio kreeg ik een relatie met een meisje die ik ontmoet had in een discotheek en haar telefoonnummer en adres kwijt had geraakt. Ja telefoonnummers die kon je niet kwijt in een mobieltje die waren er niet, dus ging het op een bierfiltje. Hagofoon ingesproken of ze aub zaterdag weer naar die discotheek wilde komen. En ja hoor bij toeval had ze oproep gehoord. Heb 3,5 jaar lang een fantastische tijd gehad met die meid, toe ze ging emigreren, FUCK!!!

  Online gamen?! Nee je gamepad van je Nintendo of zo mee nemen naar je vrienden om een potje te kunnen gamen tegen elkaar.

  Facebook/hyves?! Me zusje had een Poëziealbum daar krabbelde vrienden van haar wat in.

  Zo te zien draaf ik weer aardig door, dus kap ik er maar weer mee. Maar vaak genoeg mis ik die tijd!

Reacties zijn gesloten.