Poesendag of Internationale Vrouwendag?

Funny Animal Gifs - Animal Gifs: MY MIND HAS BEEN BLOWNGeef mij maar poesendag en vooral als het hele schattige poesen zijn. Als je de onderste foto ziet zou je echt denken dat deze poes echt een knuffel is, nep dus! Maar niets is minder waar. En deze hier naast spreekt voor zich, ook poesen kunnen: ”WTF” zeggen. Het word eens tijd om het jaar van het mens te stichten en al die marktwerking de wereld uit te bannen en de menselijkheid weer terug in de wereld te brengen en niet te vergeten al die dictator naar Mars verbannen en alle politieke elite, de kruiwagen van de corporaties naar de maan te sturen.

see more Lolcats and funny pictures, and check out our Socially Awkward Penguin lolz!

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D