Twee nieuwe MADBELLO kindjes

Het is een jongen en een meisje. Het is niet gegaan zo als ik het wou hebben en eieren voor mijn geld gekozen en wat in mijn kop zit niet in mijn reet, zo zeggen dat Nederlanders toch???

Maar het updaten is natuurlijk niet gelukt, heb het op tien verschillende manieren geprobeerd, alles werkte perfect, kon gewoon inloggen en op het dashboard komen en van alles doen, maar de voorpagina bleef weg en op een bepaald moment is mijn geduld weg en de gewone Duitse Problog versie van Strato maar geïnstalleerd en dat twee maal en omdat ik toch aan het testen was, heb ik die twee op een database gezet, wat niet wist dat het kon.

Deze twee nieuwe blogs zijn meer iets voor mijn zelf, de ene zal voornamelijk alleen maar video’s te zien zijn, docu’s en andere voor mijn interessante stuff, zo een beetje als persoonlijk openbaar archief of video dump en als iemand anders leuk vind om te kijken is natuurlijk mee genomen.

En het andere word echt een ranzige dump van voornamelijk foto’s die door photobucket geweigerd worden, maar toch wel grappig zijn. Ik weet het allemaal niet meer.

Maar hier komt het: De MADBELLO Is Mad Video Dump eigenlijk een kloon van .nl en de MADBELLO Foto Test Area die totaal anders uitziet dan het andere en vraag mijn niet waarom ik het doe, weet het namelijk zelf niet, maar op deze manier kan ik de hele wereld om mijn heen vergeten. Maar voorlopig zit het allemaal nog in de test fase, zo als het hele leven.

2 gedachten over “Twee nieuwe MADBELLO kindjes”

  1. Dat maakt mijn werk juist mogelijk, tot ik ontslagen word 🙂 Maar dat hoor je later meer over. Ik ben namelijk bezig om op mijn werk onmogelijk te maken om te loggen. 🙂

Reacties zijn gesloten.