Zie hoe Goldman Sachs verweven zit in de politiek

Bankiers hebben zich altijd op de achtergrond gehouden, maar de laatste tijd laten ze hun macht duidelijke gelden door landen en continenten over te nemen. ECB Mario Draghi, Italie Mario Monti en Griekenland Lucas Papademos, maar zo als jullie kunnen zien in het grafiek hier onder is het in Amerika de gewoonste zaak van de wereld geworden. Op een of andere manier hebben al deze bankiers nauwe banden met Goldman Sachs, de Trilaterale commissie en niet te vergetenen met de Bilderbergconferenties.

De politiek is niet het stem van het volk en het geld beheer is uitsluitend in handen van de bankiers en hun elite. Langzaam wordt duidelijk dat Goldman Sachs de economische en financiële overheidsorganen controleert.

8 gedachten over “Zie hoe Goldman Sachs verweven zit in de politiek”

 1. I highly recommended this book. Published in 1889 by an American Baptist preacher, based on decades of research, and suppressed for years. It covers the rise and influence of the jewish "London Money Power", and not only the banking power wielded by these jewish "money kings", but primarily the control and monopolization of all major spheres of industry and commerce throughout the world in the 1700-1800s by this cabal, via their unlimited reserves of capital — starting with the British East India company, and then expanding to shipping, railroads, mining, crude oil, real estate, farming, etc.

  biblestudysite.com/reddragon.htm

   1. Tot dat je er achter komt dat de rekeningen die voor onze neuzen liggen van gelijke opgezette aanpak en plannen heel actueel zijn.Met de plunderingen die ze met de privatiseringen startten voerden ze ook de bonussen en handshakes in om meelopers en klem zittende medewerkers in de bedrijven politiek overheden media en instanties mee te doen werken.Bonussen en handshakes waren het zwijg en judasloon van zulksoortige praktijken.

    En zo oud is die literatuur niet als je zou weten dat die plunderplanningen met de banken in het centrum een looptijd van vijftig tot zeventig jaar hebben voor ze afromen en incasseren en daar mee landen voor dood achterlatende en meestal in ramp epidemie of oorlog zo als we er al voor wtc zowat een van atoom er om hadden.

    50 tot 70 jaar is ongeveer het aantal jaren dat Volken en Mensen achter het pyramidespel dat met die banken gebracht wordt gaan ontdekken en die rampen en oorlogen en zo zijn om dát te voorkomen. Na zulke vernietigende rampen als de afsluitingen komen ze dan terug om het over te doen zo als dat Duitsland driemaal achter een overkwam.

    Daar naast verspreiden ze nou ook niet echt zelf folders er over dus dat is dun gezaaid.
    The synagoge of satan heeft er ook info over en is tevens behoorlijk belegen maar actueel.

 2. Het zit allemaal in elkaar verweven. En als dat werkt is dat prima. Ik zie er de doordelen wel van in.
  Zo is het makkelijker om in te grijpen, lijkt mij.

  1. visionair.nl/ideeen/wereld/wereld-gecontroleerd-door-147-bedrijven/
   argusoog.org/2011/06/zwitserse-bankier-ontmaskert-bilderberg-criminelen/?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter
   noviden.info/article_239.html

   Nee werkt niet want al eeuwen plunderen ze simpelweg alle op eenvolgende landen van waar ze ook meer triljarden hebben dan welk land dan ook en de li aka loeb familie puisant veel rijker is dan de 500 triljoen van de rothchilds en dat zijn nog maar twee van dat wereldwijde plunderverband waarbij de eu ook al decennia misbruikt wordt om alle waarden naar china te transporteren en daarbij concurrentie van oostblok af te sluiten en amerika van europa door isolerende belastingconstructies in voordeel van china – lees de loeb en aanverwante families en bedrijven daar.

   nee absoluut werkt dat niet prima en hadden ze zelfs na de plunderingen die ze startten met de privatiseringen en voor de wtc aanslag afsloten ons als afsluiting ter voorkoming van ontdekking en verhaal in een atoomoorlog te gooien …oorlog wát duitsland driemaal achter een gebeurde ná plunderingen.Ook de bezettingen van irak libie afghanistan en syrie zitten ze achter en zijn daar al lang aan het plunderen en de machts en bestuursposities aan het bezetten.Libie mist nu al 146 000 kilo goud en diverse miljarden.
   Ze zijn oorzaak van alle huidige staatsschulden faillisementen en bank en financeperikelen wat de gevolgen zijn.Van amerika alleen al hebben ze al meer dan 25 triljard dollar geroofd in de decennia sinds die privatiseringen wat enkel een truck was om aan de eigendommen te komen en de eerste cent nóg vóór betaald moet worden.
   De 900 mld dollar van Obama´s werkgelegenheidinjectie zijn ook al spoorloos en alle 20 miljoen door hen dakloos geworden amerikanen liggen nóg op straat en hilary clinton´s 700 mld healthcare idem spoorloos.Geroofd via hun bedrijven als gm en verzekeringen.

   Sinds deze asiatenbende aka black nobility 2800 jaar geleden kwam om definitief te blijven hebben we meer dan 32.000 oorlogen door hen gehad een verschijnsel ons onbekend.
   Ons in oorlogen en ellende gooien – spijkers op de weg gooien en tien meter verder banden verkopen- is onderdeel van hun cultuur en economie met gastvolken als slachtoffers en heeft heeeeel veel weg van het munchhaussensyndroom een criminele instelling om eigen belang.

Reacties zijn gesloten.