De Kanker Miljoenen van Pink Ribbon

Nieuwsuur bewijst maar weer eens dat geld meer kapot maakt dan je lief is. En goedgelovige mensen afkoopt van hun schuldgevoel met de illusie dat ze passief toch iets goed hebben gedaan. Maar 1,8% word besteed aan werkelijk kankeronderzoek en de rest word besteed aan marketing, management, directie en feesten. Als je al die goededoelenloterijen uiteindelijk onderzoekt blijft het meeste aan de strijkstok hangen en minimaal naar het doel waar het uiteindelijk om gaat en laat staan dat al die miljarden ontwikkelingsamenwerking’s gelden van de belastingdienst niet eens meer zijn terug te traceren en of ze sowieso een meetbaar doel bereiken.

Karin Spaink laat zien dat Pink Ribbon er is voor zichzelf en niet tegen kanker: Pink Ribbon in cijfers

Tja! Je krijgt wat je toekomt he! Niet meer of minder en uiteindelijk is de wereld en de wet van karma onverbiddelijk streng en eerlijk. Laaielichters zijn het allemaal, we weten wat de oorzaak van kanker is maar we pakken niet de bron aan van al die kankerzooi wat de wereld in word geproduceerd.

Grondlegster Pink Ribbon overleden

‎
RTL Nieuws.nl - Evelyn Lauder, de grondlegster van de Pink Ribbon-acties, is zaterdag in haar woning in New York overleden aan eierstokkanker. Dat is bekendgemaakt door 

Evelyn Lauder medeoprichter Pink Ribbon overleden‎ Telegraaf.nl
Oprichtster Pink Ribbon overleden‎ Blog.nl (Blog)
Medebedenkster Pink Ribbon overleden aan kanker‎ Het Nieuwsblad

Pink Ribbon besteedt maar 1,8 % inkomsten aan onderzoek

‎
BN DeStem - BREDA – Van de 16 miljoen euro die de organisatie Pink Ribbon de afgelopen jaren in Nederland binnen heeft gehaald, is maar 1,8 procent naar onderzoek naar 

Pink Ribbon heeft excuses aangeboden

‎
Nieuws.nl - (Novum) Utrecht - Pink Ribbon heeft excuses aangeboden aan borstkankerpatiënten, belanghebbenden en anderen die zich belangeloos inzetten voor de stichting. 

Pink Ribbon reageert op beschuldigingen‎ Bruno.nl
‘Borstenmemory’ schrikt van karig Pink Ribbon‎ De Twentsche Courant Tubantia
Pink Ribbon: Beeld dat Nieuwsuur schept klopt niet‎ de Volkskrant

Een gedachte over “De Kanker Miljoenen van Pink Ribbon”

Reacties zijn gesloten.