In Time (review + trailer)

********** Als liefhebber van science-fiction vind in deze film natuurlijk geweldig en gewoon genoten. Maar er zijn ook genoeg kanttekeningen om deze film voor sommige kijkers een dikke onvoldoende te geven. Het verhaal en het idee opzicht dat:”tijd om te leven het betaalmiddel is om overbevolking te voorkomen” heeft iets intrigerend en aansluitend met de huidige crisis en de problemen die we kunnen verwachten in de nabije toekomst. De film is zonder meer spannend en verveel je niet, de entourage is strak en toch rouw, alleen de scene waar die zilveren cabrio over de kop het viaduct in valt was bijzonder slecht en gewoon nep. Ondanks al het spannend mist de film diepgang in het verhaal, zo als de wetenschappelijke achtergrond hoe ze het geflikt hebben om niet ouder te worden dan 25 jaar en de acteer prestatie van Justin Timberlake zijn ook bijzonder vlak en miste de nodige emoties bij het overlijden van zijn moeder. Ondanks de strakke film is het alles bij mekaar wat slordig en snel afgewerkt. In de Spits.nl kan je lezen waar het over gaat.

Reageren met je Facebook:

MADBELLO
Geschreven door de Web Connector, Watcher, Goeroe, internet expert en margeblogger. Gewoon een Haagse/Italo dyslectische allochtoon die het leuk vind om te internetten. Voor contact kan je me het beste mailen naar:
madbello@gmail.com
MADBELLO on EmailMADBELLO on FacebookMADBELLO on FlickrMADBELLO on GoogleMADBELLO on InstagramMADBELLO on LinkedinMADBELLO on PinterestMADBELLO on TumblrMADBELLO on TwitterMADBELLO on VimeoMADBELLO on WordpressMADBELLO on Youtube

Maak mij blij en geef reactie :D